Arvot

Kestävä kehitys & kiertotalouden edistäminen 

Ympäristöystävälliset puhdistusaineet ja kemikaalikuorman vähentäminen on hieno juttu. Haluamme omassa toiminnassamme viedä ekologisuuden kuitenkin näiden lisäksi vielä askeleen pidemmälle: haluamme edistää kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Siksi teemme koko ajan tutkimustyötä yhdessä Turun ammattikorkeakoulun ja Lounais-Suomen Jätehuollon kanssa, testaamme uusia palveluita ja olemme aktiivisesti mukana kiertotalouden edistämishankkeissa.
Olemme myös ottaneet ison ekologisen askeleen muuttamalla kaikki ylläpitosiivoukset lähtökohtaisesti ekosiivoukseksi.

 

Kotalaisten hyvinvointi

Ajattelemme, että meidän koko yritys on yksi iso tiimi, jossa jokaisella on oma tehtävänsä. Siispä myös kaikki mitä me saavutamme, on yhteistä menestystä. Jotta yhteisiä tavoitteita saavutetaan, pitää meidän mielestä myös luoda sellaiset olosuhteet että jaksaa niin henkisesti kuin fyysisesti. No, sen kummenpia korulauseita enää käyttämättä, näin meillä toimitaan käytännössä:

  • Meillä on kerran vuodessa yhteinen virkistyspäivä ja toisen kerran vuodessa koulutuspäivä. Koulutuksessa käydään läpi mm. työvälineiden uusia tuulia tai puhdistusaineiden muutoksia.
  • Kerran kuukaudessa kokoonnumme iltapäiväkoulutukseen. Samalla pääsee näkemään kaikki toisiaan, vaihdetaan kuulumisia ja mietitään toimintatapoja.
  • Tarjoamme kaikille halukkaille mahdollisuuden kouluttautumiseen oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena.
  • Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia kulttuurisetelein sekä järjestämällä yhteistä tekemistä niin työ- kuin vapaa-aikana.
  • Meillä saa osallistua ja ideoida – työ on juuri sen näköistä, miten itse siihen myös jaksaa panostaa.

 

Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys

On se varmaan jo tullut ilmi, mutta me ollaan oikeasti tosi ylpeitä turkulaisuudestamme sekä kotimaisuudestamme. Haluamme rakentaa palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa, sillä siivous on hyvin henkilökohtainen ja samalla subjektiivinen kokemus. Yhteisöllisen meistä tekee se, että haluamme myös tukea asiakkaidemme menestymistä: olemme esimerkiksi mukana Forumin kauppiasyhdistyksessä, jotta kuulemme suoraan heiltä, millaiselle siivouspalvelulle on tarvetta. Mietimme aina myös, miten me voimme tukea asiakkaidemme liiketoimintaa, esimerkiksi järjestämällä omia tapahtumia heidän tiloissaan tai markkinoimalla omille asiakkaillemme.

Kun valitset meidät, tuet samalla paikallista yrittäjyyttä isojen toimijoiden sijaan. Tiedät samalla, että eurot, jota meille maksat päätyvät hyvin pitkälti Turun alueen yrityksille ja alueella asuville työntekijöillemme. Rakennat siis aluettamme!