Arvot

Luotettavuus

Luotettavuus tarkoittaa meille montaa asiaa; avoimuutta, sanansa pitämistä ja vaitiolovelvollisuutta. Kun tilaat meiltä palvelua, tiedät mitä tilaat: sovitaan yhdessä, mitä siivotaan, kuka siivoaa ja miten siivoaa – otamme huomioon niin lemmikit kuin allergikotkin.  Luotamme ammattilaistemme jälkeen ja annamme työllemme aina 100% tyytyväisyystakuun: jos et ole jostain syystä tyytyväinen, korjaamme jälkemme ilman lisäkuluja.

Kun avaat meille kotisi tai toimistosi – avaat oven omaan maailmaasi.  Haluamme, että tiedät maailmasi olevan hyvissä ja luotettavissa käsissä.

 

Henkilökunnan reilu meininki

Me ajatellaan, että meidän koko yritys on yksi iso tiimi, jossa jokaisella on oma tehtävänsä. Siispä myös kaikki mitä me saavutetaan on yhteistä menestystä. Jotta yhteisiä tavoitteita saavutetaan, pitää meidän mielestä myös luoda sellaiset olosuhteet että jaksaa niin henkisesti kuin fyysisesti. No, sen kummenpia korulauseita enää käyttämättä, näin meillä toimitaan käytännössä:

  • Meillä on kerran vuodessa yhteinen virkistyspäivä ja toisen kerran vuodessa koulutuspäivä. Koulutuksessa käydään läpi mm. työvälineiden uusia tuulia tai puhdistusaineiden muutoksia.
  • Kerran kuukaudessa käymme kaikki yhdessä aamupalalla. Samalla pääsee näkemään kaikki toisiaan, vaihdetaan kuulumisia ja mietitään toimintatapoja.
  • Tarjoamme kaikille halukkaille mahdollisuuden kouluttautumiseen oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena.
  • Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia kulttuurisetelein sekä järjestämällä yhteistä tekemistä niin työ- kuin vapaa-aikana.
  • Meillä saa osallistua ja ideoida – työ on juuri sen näköistä, miten itse siihen myös jaksaa panostaa.
  • Ja kaikkea muutakin meillä on – liity joukkoon ja ota selvää!

 

Kotimaisuus ja paikallisuus

On se varmaan jo tullut ilmi, mutta me ollaan oikeasti tosi ylpeitä turkulaisuudestamme sekä kotimaisuudestamme. Jos me vaan suinkin pystytään, valitaan me aina suomalainen vaihtoehto: me esimerkiksi käytetään kotimaisia Kemwitin-puhdistusaineita sekä Salossa valmistettuja Viledan puhdistusvälineitä. Jos me voidaan omilla ostoillamme tukea toisia pienyrittäjiä – teemme niin. Meillä on myös yhteistyökumppaneita, joiden palveluista me vinkataan mielellään, niin kuin nyt vaikka Turun Huoltopalvelu, Makerspoint ja Rannikon Siivoustukku!

Kun valitset meidät, tuet samalla paikallista yrittäjyyttä isojen toimijoiden sijaan. Tiedät samalla, että eurot, jota meille maksat päätyvät hyvin pitkälti Turun alueen yrityksille ja alueella asuville työntekijöillemme. Rakennat siis aluettamme!

 

Ympäristöystävällisyys

Siivouksessa kemikaalit ja työskentelymenetelmät ovat aivan ytimessä ja meille on tärkeää, että ne kuormittaisivat mahdollisimman vähän ympäristöä; luonto on jotain, mitä jätämme perinnöksi myös tuleville sukupolville. Lisäksi myös ihmisten, niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin, hyvinvointi on kaiken toimintamme perusta; voimakkaita puhdistusaineita käytämme todella harkiten.