Ekosiivous

ekosiivous_tekstilla

 

Ekosiivous on Siivouspalvelu Kodan ympäristöystävällinen palvelukonsepti, jossa siivous toteutetaan puhdistustuotteilla, jotka ovat kasviperäisiä, 100% biohajoavia ja tehty uusiutuvista luonnonvaroista käyttäen hyväksi elintarviketeollisuuden sivutuotteita. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, hajusteita, fosfaatteja, kvatteja tai klooriyhdistelmiä. Kuitenkin esimerkiksi desinfiointi onnistuu, sillä desinfiointi perustuu veden ja hapen yhdistelmään.

Erityisesti lapsiperheet ovat kysyneet meiltä tuotteita, jotka huomioisivat pienet suut, kädet ja ihon, jotka nuohoavat tehokkaasti niin lattiat kuin pöydätkin. Ekosiivouksessa käyttämämme tuotteet ovat turvallisia paitsi pienille ja isoille asiakkaillemme, myös työntekijöillemme ja luonnolle.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää ja tarjoamalla ekologisempaa vaihtoehtoa voimme omalta osaltamme kantaa kortemme kokoon ja edesauttaa luonnon kuormituksen keventämistä – jotta meillä kaikilla olisi tulevaisuudessakin hyvä olla tällä planeetalla.

Valitse sinäkin ympäristöystävällinen ekosiivous!

Ekosiivouksen tavallinen hinta on 47€ /tunti.
Kanta-asiakkaanamme saat ekosiivouksen hintaan 42€ /tunti.

Huom!
Tehdyt työtunnit laskutetaan per siivooja (esim. 2 siivoojaa siivoaa 1,5 h = yht. 3 h (1,5 h x 2) laskutettavaa siivousta)