Ekosiivous

ekosiivous_tekstilla

 

 

Ekosiivous on Siivouspalvelu Kodan ympäristöystävällinen palvelukonsepti, jossa siivous toteutetaan puhdistustuotteilla, jotka ovat 100% kasviperäisiä, 100% biohajoavia ja tehty uusiutuvista luonnonvaroista käyttäen hyväksi elintarviketeollisuuden sivutuotteita. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, hajusteita, fosfaatteja, kvatteja tai klooriyhdistelmiä. Kuitenkin esimerkiksi desinfiointi onnistuu, sillä desinfiointi perustuu veden ja hapen yhdistelmään.

Erityisesti lapsiperheet ovat kysyneet meiltä tuotteita, jotka huomioisivat pienet suut, kädet ja ihon, jotka nuohoavat tehokkaasti niin lattiat kuin pöydätkin. Ekosiivouksessa käyttämämme tuotteet ovat turvallisia paitsi pienille ja isoille asiakkaillemme, myös työntekijöillemme ja luonnolle.

Nyt sinun ei enää tarvitse erikseen valita ekosiivousta, sillä olemme ottaneet ison ekologisen askeleen muuttamalla kaikki ylläpitosiivoukset lähtökohtaisesti ekosiivoukseksi 1.10.2019 lähtien.

Kemikaaleja tulemme tarvitsemaan kyllä esimerkiksi vahauksissa ja muissa erikoissiivouksissa. Jatkamme kuitenkin alamme kehityksen aktiivista seuraamista ja etsimme koko ajan korvaavia tuotteita, joilla pienentää luonnolle ja terveydelle koituvia haittoja. Vaikka ekologiset ratkaisut aihettavat kustannuksia, haluamme pitää kiinni arvoistamme ja rakentaa parempaa huomista.

Nyt voi ostaa käyttämiämme ekologisia puhdistusaineita kotiisi käytettäväksi myös meidän siivousten välissä. Lue lisää http://www.siivouspalvelukota.fi/kotiin/tuotemyynti/