Paljonko kotisiivous maksaa?

Siivouspalveluissamme emme kilpaile hinnalla, vaan laadulla. Maksamme työntekijöillemme keskimääräistä parempaa palkkaa ja panostamme kotimaisiin tuotteisiin arvojemme mukaisesti.

Hintamme ovat:

Normaali hinta 42 € / tunti 

Kanta-asiakashinta 38 € / tunti
(Kanta-asiakkaalla tarkoitetaan asiakasta, jonka kanssa on sovittu säännöllisestä siivouksesta vähintään kerran kuussa.)

Hintamme sisältävät alv:n. Hintamme sisältävät myös käytettävät välineet ja aineet sekä työntekijän matkakustannukset (mikäli siivouskohde sijaitsee 20 km:n etäisyydellä Turusta tai Paimiosta). Laskutus tapahtuu siivouksen jälkeen tai sopimusasiakkailla kerran kuukaudessa ja laskun voi vastaanottaa sähköpostilla tai paperilaskuna. Minimilaskutus on 2 h / siivouskerta.

Tehdyt työtunnit laskutetaan per siivooja (esim. 2 siivoojaa siivoaa 1,5 h = yht. 3 h (1,5 h x 2) laskutettavaa siivousta)

Muistathan, että kotisiivouspalveluita voit käyttää kotitalousvähennykseen! Meiltä saat vuoden lopussa koonnin verottajaa varten. Lue lisää kotitalousvähennyksestä täältä!

 

Pyydä tarjous!

 

Tutustu kotisiivoukseen – alkaen 70 €!

Uusille asiakkaillemme tarjoamme ensimmäisen kotisiivouksen tutustumistarjouksella 35 € / h (minimiveloitus 2 tuntia = 70 €) – näin pääset näkemään työmme laadun! Tarjoushinta on voimassa ensimmäisellä siivouskerralla ja enintään 5 tunnin verran, ylimenevän osuuden laskutamme perushinnaston mukaan. Lue lisää täältä. 

Kokeilu ei sido sinua mihinkään ja on näin erinomainen lahja vaikkapa isovanhemmille tai lapsiperheelle.

Tilaa kotisiivous soittamalla 044 502 9392 tai jättämällä yhteydenottopyyntö!