Koronasiivous

Koronasiivous omaa merkittävän roolin koronaviruksen leviämisen rajoittamisessa ja nujertamisessa. Siivouspalvelu Kota on perehtynyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeisiin ja haluaa omalta osaltaan auttaa taistelussa koronaa vastaan. Koronavirus voi joidenkin tutkimuksien mukaan säilyä pinnoilla jopa päiviä. Siivouksella voidaan siis ehkäistä viruksen leviämistä tehokkaasti.

Miksi koronasiivous on erityisen tärkeää juuri nyt?

  • KoronasiivousSuojelemme riskiryhmässä olevia: heikkokuntoiset, pitkäaikaissairaat ja iäkkäät ihmiset tarvitsevat meidän kaikkien toimenpiteitä, että koronavirus ei tarttuisi heihin. Jos liikkumisen rajoittaminen ei ole syystä tai toisesta mahdollista, autetaan siis puhdistamalla ympäristö riskitekijöistä!
  • Ylläpidetään turvallisuudentunnetta: esimerkiksi porrassiivouskohteissa ja muissa julkisissa tiloissa kerromme tiedotteilla siivouksen toimenpiteistä ja tehostamisesta.
  • Pidät huolta omasta työkunnostasi: kotona etätöissä olet jatkuvasti samassa tilassa. Muistathan pitää huolta myös oman työ- ja elinympäristösi puhtaudesta, jotta pysyt terveenä ja jaksat kotona?
  • Lika on viruksien ja bakteerien elinalusta. Pelkkä pinnan desinfiointi ei riitä, vaan lika on ensin poistettava pinnoilta ja vasta sitten desinfioitava.
  • Korona, kuten muutkin virukset viihtyvät erityisesti kosketuspinnoilla, paikoissa, joihin meidän käsi käy usein. Siksi pintoja on siis puhdistettava huolellisesti ja usein, jotta virus saadaan kuriin.

Koronasiivouksessa noudatamme THL:n antamia ohjeita. Hintamme sisältää tarvittavat siivousvälineet ja -aineet ja huolehdimme niiden asianmukaisen puhtauden. Käytämme siivouksessa THL:n ohjeiden mukaisia suojavarusteita. Desinfioimme tilat ammattitaidolla, oikeassa järjestyksessä.

Meillä on valmius tehdä erityispuhdistus koronatartunnan saaneen henkilön oleskelutiloihin yrityskohteissa.

Huom! Voit tilata myös kevennetyn siivouksen niin, että keskitymme vain kosketuspintoihin ja WC-tiloihin.

Teemme kaikki siivoukset tuntiveloituksella – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!
p. 044 502 9392 tai info@siivouspalvelukota.fi

Koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleville kotitalouksille emme tarjoa koronasiivousta; tartuntatautikeskuksen ohjeistuksen mukaan vain hoitohenkilökunta tarvittaessa. Kodin pintojen siivoaminen on kuitenkin erittäin tärkeää silloinkin. Jos THL:n antama ohjeistus “aseptisesta siivouksesta heikosti emäksisellä puhdistusainella” ei oikein aukea,  olemme tehneet maanläheisemmän videon, jonka vinkeillä voi hoitaa kodin desinfioinnin!

Mitä voit itse tehdä koronaviruksen torjumiseksi?