Kotisiivoukset

Kotisiivoukset Turussa ja lähiseuduilla

Toteutamme kotisiivoukset Turun alueella puhtaudesta tinkimättä. Kun haluat astua puhtaaseen kotiin, riennämme avuksesi. Voit tilata kertaluontoisen siivouksen, kuten joulusiivouksen, muuton yhteydessä loppusiivouksen tai perusteellisemman siivouksen vaikkapa ennen tärkeitä juhlia.

Jos haluat helpotusta arkeesi säännöllisellä siivouksella, suosittelemme lämpimästi sopimussiivousta. Silloin sovimme kanssasi kuinka usein käymme, mitä kaikkea siivoamme ja paljonko siivous maksaa. Pyrimme myös järjestämään niin, että saat oman vakisiivoojan. Sopimussiivous on myös aina edullisin siivouspalvelu.

Kotisiivouksen sisällöstä päätät sinä: siivous voi olla joko kevyttä ylläpitosiivousta, enemmän suursiivouksen tyyppistä, jossa pestään kaikki mahdolliset paikat tai jotain siltä väliltä. Toisinaan perussiivouksen lisäksi tulee tarve vaikkapa pestä uuni tai jääkaappi – mielellämme teemme sen myös. Käytämme yleensä omia siivousvälineitä ja pesuaineita, mutta voimme pyydettäessä siivota myös asiakkaan välineillä.

 

Ikkunoiden pesut

Teemme ikkunoiden pesuja sekä yrityksille että kotitalouksille. Voit tilata meiltä ikkunoiden pesut erillisenä palveluna tai siivouksesi yhteydessä. Hankalatkaan ikkunat eivät ole meille ongelma – nostureilla, telineillä tai tikkailla tavoitamme joka nurkan.

 

Suursiivoukset ja loppusiivoukset

Tilanteet muuttuvat elämässämme – joskus myös yllättäen. Rakentaminen ja remontointi, muuttaminen ja erilaiset vahingot kuten vesi- tai palovahingot tai ovat jo itsessään stressaavia ja rankkojakin kokemuksia, joissa me tahdomme auttaa sinua. Suuretkin urakat teemme ripeästi ja tarvittaessa useamman työntekijän voimin.

Katso hinnat täältä

 

Tilaa kotisiivous Turun alueella soittamalla 044 502 9392 tai jättämällä yhteystietosi

Muistathan, että kotisiivouspalveluita voit käyttää kotitalousvähennykseen!

Katso täältä tietoa kotitalousvähennyksestä sekä mallilaskelma