Opiskelen Rasekossa liiketoimintaa, jonka takia harjoitteluni aihe on pääasiassa asiakaspalvelu. Työharjoitteluni Siivouspalvelu Kodassa alkoi noin nelisen viikkoa sitten.
Astuin Kodan toimistoon tietämättä koko yrityksestä sen enempää mitään. Ensimmäisenä päivänä sain heti avaimet kouraan, tietokoneen itselleni, esityskierroksen toimiston läpi, sekä monia uusia kasvoja käteltäväksi. Aluksi tietenkin tutustuin Kodan toimintatapoihin ja siitä homma lähtikin käyntiin. Olen saanut hyvin paljon itse vaikuttaa asioihin ja työtehtäviin, joita teen. Mielestäni se on mahtavaa, että on mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan asioihin, joita haluaa painottaa harjoittelussa.

Sitten itse työtehtäviin, joita olen päässyt tekemään. Niitä ovat esimerkiksi: yrityskohteissa olevien työvälineiden kartoitus, somepäivityksien teko, inventaarioiden tekeminen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen, asiakaspalvelun puhelimeen vastailu, asiakasprofiilien päivittely sekä palavereihin ja koulutuksiin osallistuminen.

Päävaltaisin projektini oli sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen, sillä onhan meillä kotitalousasiakkaita. Siihen päälle vielä puheluiden soittaminen sekä vastaanottaminen! Olihan se raskasta, mutta silti sairaan kivaa :D! Mieleisin työtehtäväni oli somepäivityksien teko, sillä se on ajankohtaista mulle ja koin olevani siinä hyvä. Päivityksiä pääset katsomaan meidän Facebook & Instagram -sivuiltamme.

Jos olet harkinnut työharjoittelua Kodassa toimiston puolella niin suosittelen lämpimästi! Työporukka sekä yhteishenki ovat aivan loistavat 😊!!