Muutokset ja peruutukset

Muutoksia siivouksessa?

Muistathan ilmoittaa meille mahdollisimman hyvissä ajoin, mikäli haluatte muutoksia siivousajankohdassanne tai siivouskuvauksessanne – näin tiedämme varautua myös henkilökuntamme osalta ja tiedottaa heitä ajoissa. Muutoksia voivat olla mm.:

  • Kesälomat ja muut lomat: perutaanko siivous/siirretäänkö toiseen ajankohtaan?
  • Sairastumiset: Taudit jylläävät monessa kodissa vuoden ajoista riippuen ja leviävät usein pisaratartuntojen kautta. Pienet flunssat eivät tietenkään haittaa, mutta jos sairastat ärhäkkää tarttuvaa tautia, esim. noro-virusta, peruutathan siivouksen, jottei tauti tartu. Myös meidän siivoojat eivät siivoa sairaana.
  • Remontit: Onko jokin tila poissa käytöstä remontin ajan tai onko siivoustarve suurempi esimerkiksi pölyn vuoksi? Kerro rohkeasti meille, jotta voimme palvella paremmin!

Mikäli siivous perutaan ilman ennakkoilmoitusta (esim. siivous on unohdettu tai asiakas onkin lomalla) alle 48 tuntia ennen siivouksen alkamista, veloitamme 50 % sovitun siivouskerran hinnasta.

Turhista käynneistä joudumme veloittamaan sovitun siivouskerran hinnan työntekijän kustannusten vuoksi. Tämä koskee myös sairastapauksia, joten muistathan peruuttaa siivouksesi ennen kuin siivooja on ovella.

Ilmoita äkilliset muutokset AINA soittamalla tai tekstiviestillä asiakaspalveluumme 044 502 9392.

Kysymyksissä ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme  p. 044 502 9392 tai sähköpostilla info (at) siivouspalvelukota.fi.
Asiakaspalvelumme palvelee klo 8-16 arkisin, mutta sen ulkopuolella voit kiireellisissä asioissa laittaa tekstiviestin.