Peruutusehtojen muutokset korona-aikana.

Peruutusehtojen muutokset korona-aikana.

Nyt kun koronavirus leviää Suomessa, on ensisijaisen tärkeää peruuttaa siivous, mikäli kotitaloudessa asuvilla on vähäisiäkään taudin oireita. Suuri osuus asiakkaistamme kuuluu riskiryhmiin, ja heidän suojelemisensa tartunnoilta on meille äärimmäisen tärkeää. Tämän vuoksi muutamme peruutusehtojamme koronaepidemian ajaksi siten, että sairastumisen vuoksi peruutetuista siivouksista ei laskuteta 50% sovitun siivouskerran hinnasta, vaikka peruutus tehtäisiin alle 48 tuntia sovitusta siivouksesta. Ymmärrämme, että näitä tilanteita on vaikea ennakoida ja siksi olemmekin jo käytännössä joustaneet koronaepidemian aikana tästä ehdosta, emmekä ole näitä peruutuksia laskuttaneet.

Mikäli siivousta ei sairastumisesta huolimatta peruuteta, on siivoojilla oikeus ja velvollisuus olla menemättä kotiin, jossa on henkilöitä, joilla on minkäänlaisen taudin oireita. Tällaisissa tapauksissa veloitamme normaalien peruutusehtojemme mukaisesti 100% sovitun siivouskerran hinnasta.

Muissa kuin sairastapauksissa toimimme edelleen normaalien peruutusehtojemme mukaisesti, eli mikäli siivous perutaan ilman ennakkoilmoitusta (esim. siivous on unohdettu tai asiakas onkin lomalla) alle 48 tuntia ennen siivouksen alkamista, veloitamme 50 % sovitun siivouskerran hinnasta.

Turhista käynneistä joudumme veloittamaan sovitun siivouskerran hinnan työntekijän kustannusten vuoksi. Tämä koskee myös sairastapauksia, joten muistathan peruuttaa siivouksesi ennen kuin siivooja on ovella.
Ilmoita äkilliset muutokset AINA soittamalla tai tekstiviestillä asiakaspalveluumme.
Peruutusmaksulla katetaan työntekijän palkkakustannukset: äkillisissä muutoksissa emme yleensä pysty järjestämään työntekijälle korvaavaa työtä ja kuitenkin peruutustilanteet ovat työntekijästä riippumattomia, joten ansionmenetys siinä tapauksessa ei ole kohtuullista.

Toivomme kuitenkin, että kaikki muut kuin akuutit peruutukset ja aikataulun muutokset tehdään mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta työvuorosuunnittelumme osaa ottaa asian huomioon. Näin ehdimme tekemään muutokset ja ilmoittamaan niistä muille asiakkaille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Peruutuksia ja muutoksia tulee nyt tällä hetkellä normaalia enemmän, joten pyydämme teiltä myös ymmärrystä mahdollisten muutosten kanssa – pyrimme kaikin keinoin saamaan siivouksien ajat pysymään mahdollisimman samoina, sillä se on meidän kaikkien etu.