Siivouspalvelu Kota siivoaa ja rakentaa yhteisöllisyyttä Forum Korttelissa

 

Siivouspalvelu Kota suoritti toukokuussa Forum Korttelin suursiivouksen ja heinäkuun alussa alkoi sopimus myös ylläpitosiivouksista.
”Päädyimme Siivouspalvelu Kotaan aikaisemman hyvän yhteistyön pohjalta. Lisäksi halusimme palvelun, jolla oikeasti olisi kasvot ja jonka kanssa pystyy kehittämään yhteistyötä avoimesti”, toteaa Forumin yhteyshenkilö Artturi Elovirta.

Siivouspalvelu Kota siivoaa Forumin julkisia tiloja, joista suurin tehtävä on lattioiden puhtaanapito.
”Haluamme kuitenkin olla enemmän kuin siivousfirma. Haluamme osaltamme olla aktiivisesti rakentamassa Forumista turkulaisten olohuonetta ja omalta osaltamme tukea myös kauppiaita ja heidän työtään. Käytännössä tämä näkyy aktiivisena vuorovaikutuksena kauppiaiden kanssa ja jos vain on mahdollista, haluaisimme mukaan kauppiaisyhdistykseen. ”, toteaa Anna Kotamäki, Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtaja.

Siivouspalvelu Kota haluaa profiloitua siivouspalveluna, joka tukee yritysasiakkaittaan. Puhtaassa ympäristössä työskenteleminen on mielekästä, mutta Kota haluaa rakentaa vieläkin syvempää yhteistyötä yritysasiakkaidensa kanssa. Tätä yhteistyötä kehitetään yhdessä Forumin kanssa mm. ideoimalla yhteisiä tapahtumia ja yhdistämällä voimia markkinoinnissa erityisesti sosiaalisessa mediassa.