Onko sinulla tullut korona-aikana tarvetta omalle ajalle? Tuntuuko sinusta, ettei perhe- tai etätyöarjen keskellä omaa aikaa pysty kotona järjestämään? Kaipaatko rauhallista tilaa etätyöskentelyyn? Vuokraa airbnb-asunnosta itsellesi oma pakopaikka!

Vuokraa yö, kaksi tai vaikka viikonloppu ja voit nauttia huoletta olostasi toivomasi ajan puhtaassa asunnossa; suoritamme jokaisen asukkaan välissä desinfioivan siivouksen ja kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet pesetetään pesulassa. Asunnoissa on täysi varustelu, nettiyhteys ja kaikista asunnoista löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet valmiina. Siivouspalvelu Kota siis järjestää sinulle mahdollisimman mieluisat puitteet asiakkaamme asuntoon, desinfioitujen pintojen ja puhtaiden lakanoiden avulla, ja näin voit keskittyä itse olennaiseen, oli se sitten rauhassa työskentely tai hetken hengähdystauko omien ajatuksien parissa.

Sovi puolison kanssa vuorovapaat ja näin molemmat saavat päivän verran lepoa arjesta – tätä lahjaa äiti arvostaisi varmasti! Vai kaipaatko maisemanvaihtoa omasta kodistasi, jossa etätyöt tuntuvat jatkuvan aamusta iltaan. Siinä tapauksessa sijainnin vaihto päiväksi tai pariksi Airbnb-asuntoon helpottaa töiden unohtamista hetkeksi ja antaa mahdollisuuden rauhoittua ilman stressiä. Muistathan silti terveydenhuollon ohjeistukset, ja pysyt kotona sairastamassa jos olet sairaana.

Asiakkaamme asuntoja löytyy neljä kappaletta, ja linkit asuntojen varaamiseen löydät alta.

 

Yksiö Turun keskustassa.

https://www.airbnb.fi/rooms/24116618

 

Rivitaloasunto Turun ydinkeskustassa.

https://www.airbnb.fi/rooms/22304745

 

Remontoitu asunto Turun ydinkeskustassa.

https://www.airbnb.fi/rooms/22305727

 

Remontoitu 2 h + keittiö asunto lähellä Turun keskustaa (1,8 km).

https://www.airbnb.fi/rooms/14089848