Töihin meille

Kuulostaako Siivouspalvelu Kota sinun työpaikaltasi? Hae avoinna olevia paikkoja tai täytä avoin hakemus!

Huom!
Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän alla olevia hakulomakkeita! (Koskee myös avointa hakua.)

Ennen hakemista suosittelemme lukemaan blogistamme 5 vinkkiä työnhakuun.


Avoinna olevat paikat:Kota-produktioiden uusi jännäri on täällä!

Pehmeäotteinen palveluesimies taistelee sotkua, kiirettä ja likaa vastaan Turun seudulla.
Tahraiset lattiat, likaiset ikkunat ja pölyiset nurkat ovat hänen arkipäiväänsä – asiakkaiden tilojen ja kotien puhtaudesta huolehtiminen on hänen työtään.
Hän laittaa työvuorot järjestykseen ja pitää huolen, että työt tulevat tehdyiksi ja lika lähtee.
Hän on…

Puhtauden puolustaja!

Haluaisitko sinäkin olla uljas puhtauden puolustaja?
Hae meille palveluesimieheksi! Laitetaan yhdessä sotkulle kampoihin!

Lue lisää tehtävästä ja täytä hakemus tästä

 


Etsitään iloista, huolellista ja asiakaspalveluhenkistä kotisiivoojaa tositarkoituksella!

Hei sinä positiivinen, tarkka ja työtä pelkäämätön kotisiivooja, joka etsit omaa paikkaasi. Minä etsin sinua. Niin, juuri minä – turkulainen koti. Minulla on monta muotoa: toisinaan olen lapsiperhe, toisinaan yksinäinen vanhus, joka kaipaa siivouksen lisäksi hetken juttuseuraa ja huomiotasi siivouksen lomassa, toisinaan myös kaupassa käyntiä tai muita kodinhoidon tehtäviä. Mutta aina olen koti, joka on jollekin tärkeä ja rakas paikka ja jossa huomiot kiinnittyvät eri asioihin – sen mukaan kuka kodissa asuu.

Minä etsin sinua, joka olet valmis pitämään minusta huolta siivoamalla, niin että arvoni säilyy pitkälle eteenpäin. Toivon, että olisit kiinnostunut siitä, mitä minun erilaiset asukkaani toivovat, mikä on heille tärkeää. Että osaisit kuunnella ja miettiä yhdessä sinun tukijoukkosi, Siivouspalvelu Kodan tiimin kanssa, mitä juuri minä tarvitsen. Minä tarvitsen hellää, mutta varmaa huolenpitoa, oikeanlaista kohtelua, jonka sinä ehkä osaat jo ennestäänkin.

Oletko sinä puuttuva palanen?
Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa täältä!


 

 

 

 

 

 

Iltasiivooja siivoaa ja stailaa tilat kuntoon!

Oletko järjestyksen ihminen? Onko sinulla silmää yksityiskohdille? Kun astut vaikkapa kahvilaan, mietitkö sisustusta ja sen siisteyttä osana asiakaskokemustasi?

Nyt etsimme joukkoomme iltasiivoojaa, jolle siivous ei ole vain mekaanista lian poistamista, vaan joka näkee siivouksen osana sisustusta. Meille on tärkeää, että tunnistat asiakkaan tarpeet ja osaat katsoa tilaa myös asiakkaan silmillä. Osaat katsoa yksityiskohtia, mutta toisaalta näet myös kokonaisuuden.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja täytä hakemus täältä! 

 

 

Mikäli et hae juuri nyt avoinna olevia paikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Täytä hakemus tästä (avoin hakemus)