Töihin meille

Siivouspalvelu Kota etsii osa-aikaista työntekijää Naantaliin!

Osa-aikaisena työntekijänä työskentelet itsenäisesti viikonloppuaamuisin sekä yhtenä arki-iltana vastaten Naantalin kohteistamme ja niiden asiakastyytyväisyydestä. Siivouskohteemme ovat julkisia tiloja Naantalin keskustan alueella. Työaikasi on lauantaisin klo 7.00 – 8.30, sunnuntaisin 5.30 – 8.00 ja keskiviikkoisin 17.00 – 19.00. Työ sopii hyvin vaikkapa opiskelijalle, joka asuu Naantalissa. Toivomme, että sinulla on oma auto, mutta se ei ole välttämätöntä, mikäli asut kohteiden lähellä.

Jos koet, että voisit hyvinkin olla yksi kotalaisista – laita meille hakemusta tulemaan! Ethän suotta odota viimeiseen hakupäivään 22.9., sillä etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Työ alkaa perehdytyksellä mahdollisimman pian.

Huom! Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Pääset täyttämään hakulomakkeen tästä:

https://www.lyyti.in/osa-aikatyo_Naantali

 

Lisätietoja:
Henkilöstöpäällikkö
Mari Lahti
mari.lahti@siivouspalvelukota.fi
050 448 8338
www.siivouspalvelukota.fi

 


 

Etsimme kasvavaan Turun tiimiimme siivoustyöntekijöitä päivä- ja iltavuoroon!

Päivävuorolaisena työskentelet työparisi kanssa arkisin klo 8-16 välillä. Vastaat pääasiassa kotitalousasiakkaidemme kotisiivouksista, mutta sinulla voi olla vastuullasi myös joitain yrityskohteita. Iltavuorolaisena työskentelet toimistoaikojen ulkopuolella arki-iltoina, mutta myös viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Iltavuorossa vastaat yritysasiakkaidemme toimistojen ja toimitilojen siivouksesta ja viihtyisyydestä.
Asenne se on, joka ratkaisee monta asiaa. Ja meille tämä työ on tärkeää: emme ole ”vaan siivoojia” ja lähdemme siitä, että sinäkin ajattelet niin. Iso juttu meillä on asiakaspalvelu ja siksi on tärkeää, että olet asiakkaille positiivinen, sosiaalinen ja puhut sujuvaa suomea.
Olet myös rohkea keskustelemaan asiakkaiden kanssa, jos he tarvitsevat jotain lisää tai haluavat kertoa palautetta. Työ on hyvin liikkuvaa, joten toivomme, että sinulla on ajokortti.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun, opetamme ja ohjaamme. Meitä kiinnostaa, mitä mieltä olet ja mitä sinulle kuuluu.
Kotalaisten kanssa saat jakaa onnistumiset ja kehittyä yhdessä. Pääset myös mukaan yhteisiin koulutuksiin ja virkistäytymään. Mikäli olet kiinnostunut kouluttautumaan siivouspalvelualalle, tuemme sinua oppisopimusopiskeluun liittyen. Voit työskennellä meillä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena oman elämäntilanteesi mukaan.
Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Jos koet, että voisit hyvinkin olla yksi kotalaisista, laita rohkeasti sormet näppäimistölle ja täytä hakemus pikaisesti. Ethän suotta odota viimeiseen hakupäivään 8.9. asti, sillä etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Huom! Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.
Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

Lisätietoja:
Mari Lahti
Henkilöstöpäällikkö
mari.lahti@siivouspalvelukota.fi
050 448 8338Kuulostaako Siivouspalvelu Kota sinun työpaikaltasi? Etsimme jatkuvasti uusia kotalaisia –  Täytä siis hakulomake ja kerro, miksi juuri sinusta tulisi hyvä kotalainen!

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Luvallasi säilytämme hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan, ja otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän hakulomaketta.

Ennen hakemista suosittelemme lukemaan blogistamme 5 vinkkiä työnhakuun.

Täytä avoin hakulomake tästä