Töihin meille

Siivouspalvelu Kota etsii joukkoonsa lisää osaajia! 

Siivouspalvelu Kota on turkulainen perheyritys, jonka suuri sydän sykkii Turulle ja sen lähialueille. Meille on tärkeää tukea suomalaisuutta ja paikallisuutta niin pitkälle kuin vaan pystymme. Meillä saa hymyillä ja vaikka työ on välillä raskasta, pidämme silti aina yhtä ja tartumme tehtäviin hyvällä mielellä. Arvostamme huolellisuutta ja vastuun ottamista sekä oman osaamisen kehittämistä. Meille siivous ei ole vain puhtaanapitoa, vaan asiakkaan omaisuuden vaalimista niin, että se säilyttää arvonsa. Kotalaisena pääset osaksi yritystä, jossa siivouspalvelualaa lähestytään hieman erilaisella twistillä.

Etsimme kasvavaan Turun tiimiimme siivoustyöntekijöitä päivävuoroon!

Päivävuorolaisena työskentelet työparisi kanssa arkisin klo 8-16 välillä. Vastaat pääasiassa kotitalousasiakkaidemme kotisiivouksista, mutta sinulla voi olla vastuullasi myös joitain yrityskohteita. Työ on hyvin liikkuvaa, joten toivomme, että sinulla on ajokortti.

Asenne se on, joka ratkaisee monta asiaa. Ja meille tämä työ on tärkeää: emme ole ”vaan siivoojia” ja lähdemme siitä, että sinäkin ajattelet niin. Iso juttu meillä on asiakaspalvelu ja siksi on tärkeää, että olet asiakkaille positiivinen, sosiaalinen ja puhut sujuvaa suomea. Olet myös rohkea keskustelemaan asiakkaiden kanssa, jos he tarvitsevat jotain lisää tai haluavat kertoa palautetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun, opetamme ja ohjaamme. Meitä kiinnostaa, mitä mieltä olet ja mitä sinulle kuuluu. Kotalaisten kanssa saat jakaa onnistumiset ja kehittyä yhdessä. Pääset myös mukaan yhteisiin koulutuksiin ja virkistäytymään. Mikäli olet kiinnostunut kouluttautumaan siivouspalvelualalle, tuemme sinua oppisopimusopiskeluun liittyen. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Jos koet, että voisit hyvinkin olla yksi kotalaisista, laita rohkeasti sormet näppäimistölle ja täytä hakemus pikaisesti. Ethän suotta odota viimeiseen hakupäivään 14.7. asti, sillä etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Huom! Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.
Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

Lisätietoja:
Mari Lahti
Henkilöstöpäällikkö
mari.lahti@siivouspalvelukota.fi
050 448 8338


Kuulostaako Siivouspalvelu Kota sinun työpaikaltasi? Etsimme jatkuvasti uusia kotalaisia –  Täytä siis hakulomake ja kerro, miksi juuri sinusta tulisi hyvä kotalainen!

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Luvallasi säilytämme hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan, ja otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän hakulomaketta.

Ennen hakemista suosittelemme lukemaan blogistamme 5 vinkkiä työnhakuun.

Täytä avoin hakulomake tästä