Töihin meille

Kuulostaako Siivouspalvelu Kota sinun työpaikaltasi? Hae avoinna olevia paikkoja tai täytä avoin hakemus!

Huom!
Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän alla olevia hakulomakkeita! (Koskee myös avointa hakua.)

Ennen hakemista suosittelemme lukemaan blogistamme 5 vinkkiä työnhakuun.


Avoinna olevat paikat:

 

Kota-produktiot tarjoavat jälleen kerran henkeäsalpaavaa jännitystä!

Kun hämärän laskeutuessa kaivataan siivousta, kutsutaan paikalle henkilö, joka toimii koodinimellä iltasiivooja. Kun ei-niin-salaperäinen järjestö nimeltä K.O.T.A. kutsuu, hän kokoaa varusteensa ja toimii. Iltasiivooja siivoaa isot ja pienet toimistot ja tilat, mikään kohde ei ole hänelle mahdoton – etenkin kun hänellä on lupa ajaa ja keinot siirtyä kohteisiin

Koodinimi: Iltasiivooja on toiminnallinen kertomus siivoojasta, jonka työpäivä alkaa kun muiden työpäivä on lopuillaan. Liity mukaan seikkailuun sillä sinäkin voit olla… ILTASIIVOOJA.

No ehkei meillä ihan noin dramaattista kuitenkaan ole, mutta työpäivät voivat olla täynnä ”vauhtia ja vaarallisia tilanteita” – tai ainakin sitä vauhtia riittää.
Värväysosastomme kuitenkin etsii uusia agentteja iltakohteisiin, joten jos sinä tai joku tuttusi olette potentiaalisia K.O.T.A. -siivousagentteja, linkki on alapuolella. Tartu toimeen ja hae paikkaa.

Haemme ilta- ja viikonlopputyöntekijää toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

Lue lisää ja täytä hakemus tästä. 


 

Kota-produktioiden tieteisjännäri järisyttää maailmaa! Auta meitä vastustamaan avaruuden robottisiivoojien uhkaa! 

Laivue tuntemattomia siivousaluksia leijailee maailman kaupunkien yllä ja ihmiskunta odottaa jännittäen mitä avaruusvierailla on mielessä. Tähtien takaa saapuneet robottisiivoojat ovat tulleet planeetalle massiivisin joukoin siivoamaan kaiken lian ja siivousarmeija levittäytyy joka puolelle. Pian jokaisessa kodissa on tehokkaasti, mutta kaavamaisesti paikkoja puhdistava siivousrobotti. Ohjelmoinnissa ei ole poikkeuksia, siivous on aina samanlaista ja ennen kaikkea pelkkää konemaista siivousta, jonka suorittaa persoonaton siivousrobotti.

 

Mitkä ovat avaruuden robottisiivoojien tarkoitusperät?
Onko taustalla galaktisen siivousalan valloitus?
Kuka voi vastustaa avaruuden robottisiivoojien leviämistä?
Mistä saada inhimillistä ja joustavaa palvelua, jossa siivous sovitaan tarpeiden mukaan?
Siivouspalvelu Kota käy kamppailuun robottimaista siivousta vastaan ja tarttuu haasteeseen tarjoten inhimillistä ja ihmisläheistä siivouspalvelua.

 

Semmoinen on siis tämän tieteisjännärin runko. Rooleihin kaivataan vielä vahvistuksia ja siinä tarvitsemme juuri sinun apuasi, jos olet valmis antamaan oman panoksesi inhmillisen siivouksen puolesta!
Meillä ei ole ohjelmointia ja työssä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän.
Ole siis oma itsesi ja tule meidän porukkaamme täyttämään persoonasi kokoinen ja itsesi näköinen siivoojan paikka ja laitetaan robottisiivoukselle kampoihin!

Haemme siivoustyöntekijöitä päivätöihin Turkuun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen!

Lue lisää ja täytä hakemus tästä. 


 

Mikäli et hae juuri nyt avoinna olevia paikkoja, voit jättää myös avoimen hakemuksen.

Täytä hakemus tästä (avoin hakemus)

Onko asiaa? Laita meille viestiä!