Töihin meille

 

Etsitään iloista, huolellista ja asiakaspalveluhenkistä siivoojaa tositarkoituksella!

Hei sinä positiivinen, tarkka ja työtä pelkäämätön siivooja, joka etsit itsellesi päivä- tai iltatyötä! Me etsimme sinua. Niin, juuri me – turkulainen koti ja toimisto. Meistä on moneksi: toisinaan olemme lapsiperhe, toisinaan yksinäinen vanhus, joka kaipaa siivouksen lisäksi hetken juttuseuraa, ja toisinaan taas toimisto, jossa työskennellään. Mutta aina olen koti tai toimisto, joka on jollekin tärkeä ja rakas paikka.

 Me etsimme sinua, joka olet valmis pitämään meistä huolta siivoamalla, niin että arvomme säilyy ja meillä viihdytään. Toivon, että olisit kiinnostunut siitä, mitä erilaiset asukkaamme toivovat, mikä on heille tärkeää. Että osaisit kuunnella ja miettiä yhdessä sinun tukijoukkosi, Siivouspalvelu Kodan tiimin kanssa, mitä juuri me tarvitsemme. Me tarvitsemme hellää, mutta varmaa huolenpitoa, oikeanlaista kohtelua, jonka sinä ehkä osaatkin jo ennestään. 

 Tehtävä ei ole helppo. Meidän yhteisiin tapaamisiimme on rajattu aika, tapaamme eri puolilla kaupunkia ja meillä on monta tapaamista päivässä. Sinun on tultava meidän luokse, sillä me emme voi liikkua – siksi on tärkeää, että sinulla on ajokortti. Olisi mukavaa, jos sinulla olisi myös oma auto, mutta se ei ole välttämätöntä. Toivomme myös, että viestit kanssamme sujuvasti suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Me tarjoamme sinulle vakituista suhdetta, taloudellista turvaa ja todella mukavia asukkaita! 

 Me luotamme Siivouspalvelu Kotaan, joka tulisi olemaan sinun tukijoukkosi. Kotalaisten kanssa saat jakaa onnistumiset ja kehittyä yhdessä. Lupaan, että tulet pitämään heistä. Kotalaisena pääset osaksi yritystä, jossa siivouspalvelualaa lähestytään hieman erilaisella twistillä.  

 Jos uskot, että voisimme olla etsimäsi, laita rohkeasti sormet näppäimistölle ja täytä pikaisesti hakemus. Ethän suotta odota viimeiseen hakupäivään 31.3., sillä saatamme edetä haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme yhteydenottoasi!


Terveisin,

Turkulainen Koti ja Toimisto


Ps. Käythän katsomassa 5 vinkkiämme työnhakuun.

Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.
Pääset täyttämään hakulomakkeen tästä!

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Luvallasi säilytämme hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan, ja otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän hakulomaketta.