Töihin meille

Siivouspalvelu Kota etsii joukkoonsa lisää osaajia!

Siivouspalvelu Kota on turkulainen perheyritys, jonka suuri sydän sykkii Turulle ja sen lähialueille. Meille on tärkeää tukea suomalaisuutta ja paikallisuutta niin pitkälle kuin vaan pystymme. Meillä saa hymyillä ja vaikka työ on välillä raskasta, pidämme silti aina yhtä ja tartumme tehtäviin hyvällä mielellä. Arvostamme huolellisuutta ja vastuun ottamista sekä oman osaamisen kehittämistä. Meille siivous ei ole vain puhtaanapitoa, vaan asiakkaan omaisuuden vaalimista niin, että se säilyttää arvonsa. Kotalaisena pääset osaksi yritystä, jossa siivouspalvelualaa lähestytään hieman erilaisella twistillä.

Asenne se on, joka ratkaisee monta asiaa. Ja meille tämä työ on tärkeää: emme ole ”vaan siivoojia” ja lähdemme siitä, että sinäkin ajattelet niin. Iso juttu meillä on asiakaspalvelu ja siksi on tärkeää, että olet asiakkaille positiivinen, sosiaalinen ja puhut sujuvaa suomea. Olet myös rohkea keskustelemaan asiakkaiden kanssa, jos he tarvitsevat jotain lisää tai haluavat kertoa palautetta. Työ on hyvin liikkuvaa, joten toivomme, että sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun, opetamme ja ohjaamme. Meitä kiinnostaa, mitä mieltä olet ja mitä sinulle kuuluu. Kotalaisten kanssa saat jakaa onnistumiset ja kehittyä yhdessä. Pääset myös mukaan yhteisiin koulutuksiin ja virkistäytymään. Voit työskennellä meillä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Etsimme kasvavaan Turun tiimiimme siivoustyöntekijöitä päivä-, ilta-
ja viikonloppuvuoroihin!

Päivävuorolaisena työskentelet työparisi kanssa arkisin klo 8-16 välillä.Vastaat pääasiassa kotitalousasiakkaidemme kotisiivouksista, mutta sinulla voi olla vastuullasi myös joitain yrityskohteita.

Ilta- ja viikonloppuvuorolaisena työskentelet toimistoaikojen ulkopuolella arki-iltoina ja viikonloppuisin vastaten yritysasiakkaidemme toimistojen sekä toimitilojen siivouksesta ja viihtyisyydestä.

Jos koet, että voisit hyvinkin olla yksi kotalaisista, laita rohkeasti sormet näppäimistölle ja täytä hakemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Huom! Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

17.9.2020: Nyt haemme osa-aikaisia työntekijöitä iltavuoroon Turkuun ja Kaarinaan: Täytä hakemus tästä!

25.8.2020: Koronan tuoman epävarmuuden keskellä meillä on ilo katsoa rohkeasti eteenpäin – ja palkata uutta väkeä vahvistamaan tiimiämme! Etsimme siis päivävuoroomme lisää oma-aloitteisia ja reippaita kotalaisia pitämään huolta asiakkaistamme.

Täytä hakemus: päivävuoroon

5.3.2020: Haemme kokoaikaisia, osa-aikaisia ja kesätyöntekijöitä tiimiimme.

Haku päivävuoroon.

Haku iltavuoroon.

18.3.2020 ke klo 15-17.30: Avoimet ovet, tule tutustumaan Siivouspalvelu Kotaan työnantajana! Kahvipannu on kuumana, näet työvälineemme ja “konehuoneemme”, voit haastatella henkilöstöpäällikköämme Henriikkaa ja ehkä tavata tulevia kollegoja!

Avoimen hakemuksen voit täyttää täältä: https://www.lyyti.in/Kotahaku_270919

Lisätietoja:
Henkilöstöpäällikkö
Henriikka Kylliäinen
henriikka.kylliainen@siivouspalvelukota.fi
p. 050 413 2556
www.siivouspalvelukota.fi


 

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Luvallasi säilytämme hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan, ja otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän hakulomaketta.

Ennen hakemista suosittelemme lukemaan blogistamme 5 vinkkiä työnhakuun.