Yritys

Siivouspalvelu Kodan tarina alkoi vuonna 2009 kun Petteri Kotamäki perusti oman toiminimen. Työ aloitettiin täysin tyhjästä; ei ollut ensimmäistäkään asiakasta, vaan koko toiminta lähti käyntiin kaiken uuden opettelulla. Aiemmin Petteri oli itse työntekijänä eräässä siivousfirmassa ja sitä kautta heräsi myös kiinnostus lähteä siivousalalle yrittäjäksi.

Pian toiminimi muutettiin osakeyhtiöksi, Kota Group Oy:ksi, johon Siivouspalvelu Kota kuului. Mukaan kuvioihin tuli työntekijöitä loppuvuonna 2010, kun Kota Group Oy osti Kotipalvelu Ulpukan. Vuonna 2011 Siivouspalvelu Kodan toiminta laajeni Paimioon, kun Paimion Siivous ja Huolto Ky:stä tuli osa Siivouspalvelu Kodan toimintaa.

Siivouspalvelu Kota on kasvanut tasaisesti koko toimintansa ajan. Kesäkuussa 2013 Petterin vaimo, Anna Kotamäki, astui mukaan toiseksi yrittäjäksi vastaamaan Siivouspalvelu Kodan markkinoinnista ja myynnistä ja näin Siivouspalvelu Kodasta tuli perheyritys.

Vuonna 2016 Siivouspalvelu Kota loi nahkansa – vuodenvaihteessa muutettiin uusiin, isompiin tiloihin Puutarhakadulle ja tehtiin suuri rakennemuutos. Syntyi Siivouspalvelu Kota Oy ja Anna siirtyi toimitusjohtajaksi, Petterin keskittyessä myyntijohtajan tehtäviin. Rakennemuutoksen myötä myös toiminnallista tehtävänjakoa kehitettiin; nimettiin uudet palveluesimiehet vastaamaan kotitalous- ja yritysasiakkaista ja toimistolle palkattiin uutta voimaa vastaamaan taloushallinnon tehtävistä sekä asiakaspalvelusta.

Tällä hetkellä Siivouspalvelu Kota työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi lähes 50 työntekijää ja toimialueena on Turku ja Paimio sekä niiden lähikunnat.

Yrityksemme visiona on tulla alueensa parhaaksi siivousyritykseksi. Haluamme kasvattaa yritystämme luoden lisää työpaikkoja. Unelmamme on tuoda entistäkin enemmän iloa, välittämistä ja raikkautta omaan toimintaamme ja koko siivousalalle. Haluamme luoda työyhteisöä, jossa on helppoa ja mukavaa työskennellä ja jossa jokaisella on mahdollisuus olla oma itsensä.