Yritysasiakkaitamme

Siivouspalvelu Kota palvelee kaiken kokoisia yrityksiä toimisto- ja toimitilasiivouksissa.
Jo yli 50 yritystä ja yhdistystä Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja Paimiossa ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen.

Lue alta muutamien asiakkaidemme kokemuksia!

 

Axel Technologies Oy“Olemme olleet tyytyväisiä yrityksenne tapaan toimia, varsinkin ihmisläheisyyteen. On ollut ilo huomata, että palautteisiin vastataan ja reagoidaan nopeasti ja myös työn jälki on hyvää.”

Anne Nurmisuo
Axel Technologies

 

emaileri“Siivouspalvelu Kota huolehtii toimistomme siisteydestä. Palvelu on ollut nopeaa, tehokasta ja joustavaa; siivousajoista olemme voineet sopia tarpeen tullen. Plussaa on kotimaisuus ja paikallisuus”

Toni Jalonen
Websonic Oy

 

Kultaranta-golf-resort-marina-logo

“Kultaranta Resort Oy haluaa kiittää kaikkia Kodan työntekijöitä asiakaslähtöisestä toiminnasta sekä myönteisestä asenteesta siivoustyötä kohtaan. Kodan toimintaa voisi kuvailla sanoilla: aina valmiina tarttumaan työhön.”

Reija Forss
Kultaranta Resort

 

“Asiakaslähtöistä, tasokasta ja toimivaa siivouspalvelua” Liedon Säästöpankki

Lasse Vehviläinen
Liedon Säästöpankki, Paimio

 

logo_Lyyti_printti-TIFF”Menestyksen taustalla on monta tekijää, kuten siistit toimitilat. Siivouspalvelu Kota on yksi meidänkin tärkeä kumppani.”

Petri Hollmén
Lyyti Oy

 

“Yrityksemme on ollut jo vuosia Siivouspalvelu Kodan asiakas. Henkilökunta on luotettavaa ja ammattitaitoista. Erityisen tyytyväinen olen siivouspalvelun kykyyn huolehtia yrityksemme lattiapinnoista – vuosien kulutuksenkin jälkeen ne ovat pysyneet lähes uuden veroisina.”

Terhi Sievänen
Rautia Paimio
Vistan Kauppa Oy

 

Muita asiakkaitamme:

K-market Moisio JP Postitus