Tuunaa vanhasta viehättävää!

Ihana KirppisMonen asiakkaan kanssa olemme keskustelleet syksyn ankeudesta ja pimeydestä. Niinpä pyysimme turkulaisen Ihana Kirppiksen yrittäjää Marita Paapiota antamaan muutaman vinkin, jolla voi piristää kotia ja muuten niin harmaata arkea.

Ota ideoista vaari ja kaiva iltojen iloksi askarteluvermeet – tai hae valmiit tuotokset suoraan Ihanalta Kirppikseltä!

 

1) Anna uusi elämä ikkunanpokille

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirpparilta löytynyt vanha ikkunanpoka sai uuden valkoisen maalin ja tarratekstistä tehtiin Anna-Maija Raittilan iki-ihana runo koristamaan kehyksiä. Sydänkoriste kruunaa kehysasetelman.

Kaunis runo teippitekstistä on kiva idea laittaa esimerkiksi keittiön ikkunaan luomaan joulumieltä. Tarratekstejä omaan ikkunaan sopivassa koossa ja mieleisellä tekstityypillä saa Ihana Kirppikseltä.

 

 

2) Tuunaa vanhat kalusteetOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanha pesukomuutti on maalattu valkoisella ja se on saanut harmaasta teipistä tehdyn tekstin. Teksti on helppo irroittaa jos siihen kyllästyy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Tuunaa valokuvakehykset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tummaan valokuvakehykseen on lisätty tarrateksti alareunaan kuvaamaan kuvan tunnelmaa.

Vanha virsikirja on saanut pitsiä, vanhan kuvan ja paperinarua ympärilleen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

3) Jäikö hillot tekemättä? – Tee lasipurkeista kuvakollaasi!

 

Vanhat säilykepurkit on otettu “kuvakehyksiksi” lapsuuden aikaisille kuville. Vähän silkkinauhaa alaosaan ja hienot “purkkikuvat” ovat valmiit. Useamman lasipurkin kokoelma on aina tehokkaampi kuin yksinäinen. Mustavalkoiset kuvat joka purkissa korostaa asetelman yhtenäisyyttä.

 

 

4) Hempeile syysilloissa

Vähän romantiikkaa ja hempeilyä tummiin syysiltoihin. Pitsi ja kristalli ovat siihen tarkoitukseen mitä parhaimmat elementit. Eikä tietenkään kukaan voi unohtaa kynttilöitä niiden kaveriksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!