Kota haastaa yrityksiä tekemään hyvää!

Näin joulun alla syntyy usein halu autt15060368_10209224190974505_91047202_o15060368_10209224190974505_91047202_oaa ja antaa – ja meille hyvän tekeminen on ennenkin ollut tärkeää. Mietimme kuitenkin, miten hyvä voisi jatkua joulun yli ja vaikuttaa vielä laajemmalle.

Kun meidän Henriikka ja Laura tekivät turkulaiselle seitsemän lapsen suurperheelle ilmaisen muutaman tunnin siivouksen, päätimme, että jatkossa annamme joka kuukausi yhden ilmaisen siivouksen iloa ja hyvää mieltä tuottamaan apua tarvitsevalle.

Mutta emme halua tyytyä vähään – vaan nyt haastamme myös muita yrityksiä mukaan!  Oli se sitten ilmainen palvelu kuten meillä, ruokalahja tai vaikkapa päiväkahviseura – kunhan autetaan heitä, jotka apua kaipaavat.

Onhan sinun yrityksesi mukana? Jaa kuukauden hyvä teko kuvin instagramissa tai facebookissa ja käytä hästägejä  #hyvänteossa sekä #kuukaudenhyvätekohaaste

Täytetään yhdessä arki hyvillä teoilla ja hyvällä mielellä!

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!