Tunnelmia Lapset mukaan kodin järjestämiseen –luennolta!

image4Toukokuun alussa Kodan toimistolla järjestettiin ammattijärjestäjä, kulttuurihistorioitsija Ilana Aallon luento Lapset mukaan kodin järjestämiseen.

Parituntisen luennon aikana Ilana johdatti ensin kuulijansa pohtimaan, miksi tavaraa kertyy koteihin ja miksi järjestyksen ylläpitämisessä on haasteita lapsiperheessä. Yllättävätkin näkökulmat auttoivat ymmärtämään niin aikuisen kuin lapsen vinkkelistä suhdetta tavaraan – ja myös siitä luopumiseen.

 

Luento ei jäänyt vain ongelman pohtimiseksi, vaan lisäksi osallistujille tarjottiin helppoja ja konkreettisia vinkkejä, joilla lapset oikeasti saadaan ymmärtämään suhdettaan tavaraan ja osaksi kodin järjestämistä.

Nuorimmat osallistujat laittoivat vinkit heti käytäntöön!
Nuorimmat osallistujat laittoivat vinkit heti käytäntöön!

Lopuksi Siivouspalvelu Kota tarjosi vastauksia osallistujien siivouskysymyksiin ja antoi vinkkejä mm. lelujen puhdistamiseen ja lapsille turvallisiin puhdistusmenetelmiin.

 

Ilanan lapsiperheille suunnattu Paikka kaikelle lapsiperheessä -verkkokurssi alkaa 1.6. Se on nyt tarjolla erityiseen äkkilähtöhintaan, tarkemmat tiedot löytyvät tästä linkistä.

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!