Tunnelmia Lapset mukaan kodin järjestämiseen –luennolta!

image4Toukokuun alussa Kodan toimistolla järjestettiin ammattijärjestäjä, kulttuurihistorioitsija Ilana Aallon luento Lapset mukaan kodin järjestämiseen.

Parituntisen luennon aikana Ilana johdatti ensin kuulijansa pohtimaan, miksi tavaraa kertyy koteihin ja miksi järjestyksen ylläpitämisessä on haasteita lapsiperheessä. Yllättävätkin näkökulmat auttoivat ymmärtämään niin aikuisen kuin lapsen vinkkelistä suhdetta tavaraan – ja myös siitä luopumiseen.

 

Luento ei jäänyt vain ongelman pohtimiseksi, vaan lisäksi osallistujille tarjottiin helppoja ja konkreettisia vinkkejä, joilla lapset oikeasti saadaan ymmärtämään suhdettaan tavaraan ja osaksi kodin järjestämistä.

Nuorimmat osallistujat laittoivat vinkit heti käytäntöön!
Nuorimmat osallistujat laittoivat vinkit heti käytäntöön!

Lopuksi Siivouspalvelu Kota tarjosi vastauksia osallistujien siivouskysymyksiin ja antoi vinkkejä mm. lelujen puhdistamiseen ja lapsille turvallisiin puhdistusmenetelmiin.

 

Ilanan lapsiperheille suunnattu Paikka kaikelle lapsiperheessä -verkkokurssi alkaa 1.6. Se on nyt tarjolla erityiseen äkkilähtöhintaan, tarkemmat tiedot löytyvät tästä linkistä.

Lue myös

Maailma ilman siivousta: Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi?

Maailma ilman siivousta

Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi? Kuvittele hetkeksi maailma ilman siivousta. Kadut täyttyisivät roskista, toimistojen työpisteet pölyttyisivät ja kodit muuttuisivat kaaoksen keskukseksi. Tämä ei

Lue lisää »

Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme

Lue lisää »

Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!