Miinan kokemuksia työharjoittelusta

 

Opiskelen Rasekossa liiketoimintaa, jonka takia harjoitteluni aihe on pääasiassa asiakaspalvelu. Työharjoitteluni Siivouspalvelu Kodassa alkoi noin nelisen viikkoa sitten.
Astuin Kodan toimistoon tietämättä koko yrityksestä sen enempää mitään. Ensimmäisenä päivänä sain heti avaimet kouraan, tietokoneen itselleni, esityskierroksen toimiston läpi, sekä monia uusia kasvoja käteltäväksi. Aluksi tietenkin tutustuin Kodan toimintatapoihin ja siitä homma lähtikin käyntiin. Olen saanut hyvin paljon itse vaikuttaa asioihin ja työtehtäviin, joita teen. Mielestäni se on mahtavaa, että on mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan asioihin, joita haluaa painottaa harjoittelussa.

Sitten itse työtehtäviin, joita olen päässyt tekemään. Niitä ovat esimerkiksi: yrityskohteissa olevien työvälineiden kartoitus, somepäivityksien teko, inventaarioiden tekeminen, sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen, asiakaspalvelun puhelimeen vastailu, asiakasprofiilien päivittely sekä palavereihin ja koulutuksiin osallistuminen.

Päävaltaisin projektini oli sähköpostien lähettäminen sekä vastaanottaminen, sillä onhan meillä kotitalousasiakkaita. Siihen päälle vielä puheluiden soittaminen sekä vastaanottaminen! Olihan se raskasta, mutta silti sairaan kivaa :D! Mieleisin työtehtäväni oli somepäivityksien teko, sillä se on ajankohtaista mulle ja koin olevani siinä hyvä. Päivityksiä pääset katsomaan meidän Facebook & Instagram -sivuiltamme.

Jos olet harkinnut työharjoittelua Kodassa toimiston puolella niin suosittelen lämpimästi! Työporukka sekä yhteishenki ovat aivan loistavat 😊!!

Miina58373978

 

 

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!