Kota kävi kyläilemässä Heirolilla!

 

Kodan asiakasilta Heirolilla

Oletko huomannut, että Kodassakin järjestetään asiakasiltoja? Useimmat illat pidetään meillä täällä Kodan toimistolla, mutta tällä kertaa pääsimme vierailemaan Heirolin hienoon myymälään Kaarinaan. Me saimme kuulla Heirolin perheyrityksen innostavasta tarinasta, samalla kun nautimme kuohuvaa ja naposteltavaa rennossa tunnelmassa. Kotalaiset, Heirolin väki sekä asiakkaat pääsivät tapaamaan toisiaan. Meidän kotalaistenkin oli mukavaa kohdata asiakkaita kasvotusten, mitä ei meidän mielestämme tarpeeksi usein tapahdu. Illan aikana Heirolin upeita tuotteita sai ostaa tarjoushintaan.

Me kotalaiset arvostamme Heirolin inspiroivaa tarinaa sekä heidän arvojaan, jotka ohjaavat meidänkin toimintaamme. Sen lisäksi, että Heirolin laadukkaat keittiövälineet ovat kauniita, niissä on huomioitu turvallisuus ja eettisyys.

Samoin mekin täällä Kodassa mietimme jatkuvasti miten voisimme entistä enemmän toimia arvojemme mukaisesti.

Kotalaiset Heirolilla ja Sure ekopesuaineetLokakuussa otimmekin ison askeleen ekologiseen suuntaan, kun siirryimme käyttämään ympäristöystävällisiä SURE-puhdistusaineita päivittäin kaikissa siivouskohteissamme. Ja nyt voit saada samoja tuotteita kotiisi, käytettäväksi myös meidän siivousten välissä. SURE-aineiden myynti asiakkaillemme lanseerattiin asiakasillassa, ja tulevat myös olemaan mukana tulevissakin tapahtumissamme. Lue lisää ja tilaa tuotteita kotisiivoukset-osiostamme!

Kiitos Heirolille ja kaikille mukana olleille! Toivottavasti näemme uudelleen tulevissa tapahtumissa.

(Haluaisimme, että kertoisit meille ehdotuksia tuleville tapahtumillemme. Kyselyyn voi vastata nimettömänä.)

[maxbutton id=”12″]

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!