TET-viikko Kodassa

9.luokalla oleva Silja teki TET-harjoittelun Kodassa. Millainen viikko oli?

IMG 2825
Heli ja Silja työn touhussa 🙂

Vietin ysiluokan TET-viikkoni täällä Kodassa. Työelämään tutustumiseni alkoi maanantaina 25.11. ja loppui perjantaina 29.11. ja työpäiväni olivat kahdeksasta kahteen, paitsi tiistaina olin kodassa yhdeksästä kolmeen. Saapumisaikani sain valita juuri kahdeksan ja yhdeksän väliltä.

Siivoamaan en joutunut päässyt, mutta toimistolla oli tekemisen lisäksi mukavan lämmintä (ja teetä). Alkuviikosta seurasin työntekijöitä ja leikkailin sekä taitoin esitteitä. Keskiviikon ja torstain vietin kirjoittaen some päivytyksiä ja blogia. Perjantaina sain hieman tonttutytön hommia.

Kodassa on rento ja ystävällinen ilmapiiri tylsän ja vakavan sijasta, joten täällä on ollut oikein mukavaa olla. Ruokatunnin aikaa ei ole määritelty, joten tehtävien teko saattoi venyä lounasajalle saakka, mutta tällöin toinen kotalainen muistutti (tai käskytti) syömään. Opin paljon aikatauluttamisesta, nettisivun ylläpitämisestä ja yrityksen eri tehtävistä.

Kiitos, kun sain tulla tänne! 😀

Silja

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!