Wiola Humppilasta TET-harjoittelijana

20200121 101435

Humppilalainen Wiola oli Kodassa TET-harjoittelussa. Lue millaista hänellä täällä oli?

Olin TET- jaksoni töissä kodan toimistolla. Olin Kodassa Ti 7.1. – Ti 14.1. eli TET-jaksoni kesti kuusi päivää. Työpäivieni aikataulua sain vaihdella hieman omien menojeni mukaan, mutta joka päivä oli n. kuuden tunnin mittainen 

Kodassa pääsin tekemään monenlaisia asioita. Pääsin mm. tiskaamaan, järjestelemään, pesemään ja laskostelemaan pyykkejä, seuraamaan muita työntekijöitä työntouhussa, juomaan paljon kahvia, jauttamaan pikkujoulujen suunnittelussa. Kodassa sai nähdä ja olla osana todellista työarkea, toisin kuin monessa muussa TET-paikassa, jossa vain usutetaan nurkkaan nypläämään jotain turhaa. Kodassa sain jopa olla mukana palavereissapääsin tekemään inventaariota ja seuraamaan budjetin laskentaa. Minulle myös näytettiin ja opetettiin käyttämään sovelluksia ja ohjelmistoja, joita Kodan työntekijät käyttävät. 

Kodassa oli todella mukavaa olla töissä, ja mieleenpainuvin asia oli varmaan työilmapiiri. Kaikki olivat positiivisia, ja juttelivat ja vitsailivat paljon, joka teki työnteosta todella kevyttä ja rentoa. Vaikka olenkin itse hieman ujo, moni Kotalainen tuli rupattelemaan ja aina tervehti ohi kulkiessaan. Opin Kodassa esimerkiksi yrittäjyydestä, budjetoinnista, johtajuudesta ja työelämän arjesta. 

Kiitos kun sain tulla teille TET:iin! 

-Wiola

 

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!