Tarvitsetko pakopaikkaa koronalta?

Onko sinulla tullut korona-aikana tarvetta omalle ajalle? Tuntuuko sinusta, ettei perhe- tai etätyöarjen keskellä omaa aikaa pysty kotona järjestämään? Kaipaatko rauhallista tilaa etätyöskentelyyn? Vuokraa airbnb-asunnosta itsellesi oma pakopaikka!

Vuokraa yö, kaksi tai vaikka viikonloppu ja voit nauttia huoletta olostasi toivomasi ajan puhtaassa asunnossa; suoritamme jokaisen asukkaan välissä desinfioivan siivouksen ja kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet pesetetään pesulassa. Asunnoissa on täysi varustelu, nettiyhteys ja kaikista asunnoista löytyvät puhtaat lakanat ja pyyhkeet valmiina. Siivouspalvelu Kota siis järjestää sinulle mahdollisimman mieluisat puitteet asiakkaamme asuntoon, desinfioitujen pintojen ja puhtaiden lakanoiden avulla, ja näin voit keskittyä itse olennaiseen, oli se sitten rauhassa työskentely tai hetken hengähdystauko omien ajatuksien parissa.

Sovi puolison kanssa vuorovapaat ja näin molemmat saavat päivän verran lepoa arjesta – tätä lahjaa äiti arvostaisi varmasti! Vai kaipaatko maisemanvaihtoa omasta kodistasi, jossa etätyöt tuntuvat jatkuvan aamusta iltaan. Siinä tapauksessa sijainnin vaihto päiväksi tai pariksi Airbnb-asuntoon helpottaa töiden unohtamista hetkeksi ja antaa mahdollisuuden rauhoittua ilman stressiä. Muistathan silti terveydenhuollon ohjeistukset, ja pysyt kotona sairastamassa jos olet sairaana.

Asiakkaamme asuntoja löytyy neljä kappaletta, ja linkit asuntojen varaamiseen löydät alta.

 

Yksiö Turun keskustassa.

https://www.airbnb.fi/rooms/24116618

Asunto1

 

Rivitaloasunto Turun ydinkeskustassa.

https://www.airbnb.fi/rooms/22304745

Asunto2

 

Remontoitu asunto Turun ydinkeskustassa.

https://www.airbnb.fi/rooms/22305727

Asunto3

 

Remontoitu 2 h + keittiö asunto lähellä Turun keskustaa (1,8 km).

https://www.airbnb.fi/rooms/14089848

Asunto4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!