TET-viikko Kodassa – Ellin kokemuksia

Olin Kodassa ysiluokan TET:issä päivinä 7.9-11.9. Päiväni kestivät noin 6 tuntia, ja ne olivat yleensä yhdeksästä kolmeen, paitsi keskiviikkona kahdeksasta kahteen. Pääsin siis tutustumaan Kodan toimintoihin ja työntekoon.

Ekoina päivinä seurasin työskentelyä, tiskasin, järjestelin pyykkiä ja sain osallistua pariin kokoukseen. Pääsin myös osallistumaan siivoukseen, tai no lähinnä seurasin vierestä, kun muut tekivät töitä. Loppuviikosta sain järjestellä ja laskea työvaatteita, ja siinä tuli hiki. Sain myös luoda pari uutta asiakasta. Kun tutustuin asiakaspalveluun, yllätyin siitä, kuinka kiire siinäkin voi tulla ja kuinka vaikeaa palvelu oikeasti on, koska koko ajan pitää olla positiivinen, kohtelias ja harkita tarkkaan mitä sanoo tai kirjoittaa.

Minusta täällä on ollut mukavaa ja rentoa olla TET:issä, koska ilmapiiri on erittäin rento ja vitsikäs. Naurettua on tullut paljon. Opin paljon siivouksesta, aikatauluista ja järjestelystä.

Kiitos, kun sain tulla tänne TET:iin!
-Elli

IMG 1600 700x933 1
Kodan henkilöstöpäällikkö Henriikka sekä Elli tutustumassa henkilöstöpäällikön arkipäivään.
IMG 1601 700x933 1
Työvaatetilauksen tarkistuksessa riitti hommaa!
IMG 1603 700x525 1

TET-viikkoon kuului myös yksi lounas ulkona – paikaksi valittiin kävelykadun El Nam! Ja se oli nam! 🙂

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!