TET-viikko Kodassa – Ellin kokemuksia

Olin Kodassa ysiluokan TET:issä päivinä 7.9-11.9. Päiväni kestivät noin 6 tuntia, ja ne olivat yleensä yhdeksästä kolmeen, paitsi keskiviikkona kahdeksasta kahteen. Pääsin siis tutustumaan Kodan toimintoihin ja työntekoon.

Ekoina päivinä seurasin työskentelyä, tiskasin, järjestelin pyykkiä ja sain osallistua pariin kokoukseen. Pääsin myös osallistumaan siivoukseen, tai no lähinnä seurasin vierestä, kun muut tekivät töitä. Loppuviikosta sain järjestellä ja laskea työvaatteita, ja siinä tuli hiki. Sain myös luoda pari uutta asiakasta. Kun tutustuin asiakaspalveluun, yllätyin siitä, kuinka kiire siinäkin voi tulla ja kuinka vaikeaa palvelu oikeasti on, koska koko ajan pitää olla positiivinen, kohtelias ja harkita tarkkaan mitä sanoo tai kirjoittaa.

Minusta täällä on ollut mukavaa ja rentoa olla TET:issä, koska ilmapiiri on erittäin rento ja vitsikäs. Naurettua on tullut paljon. Opin paljon siivouksesta, aikatauluista ja järjestelystä.

Kiitos, kun sain tulla tänne TET:iin!
-Elli

IMG 1600 700x933 1
Kodan henkilöstöpäällikkö Henriikka sekä Elli tutustumassa henkilöstöpäällikön arkipäivään.
IMG 1601 700x933 1
Työvaatetilauksen tarkistuksessa riitti hommaa!
IMG 1603 700x525 1

TET-viikkoon kuului myös yksi lounas ulkona – paikaksi valittiin kävelykadun El Nam! Ja se oli nam! 🙂

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!