Onnea valmistuneille kotalaisille!

Perjantaina 11.12. Kodan tarjoilut olivat astetta juhlallisemmat kun juhlimme kotalaisten valmistujaisia! Koronan ja kaiken kaaoksen keskellä meidän neljä kotalaista rutisti kasaan vielä tutkinnot töiden lomassa – uskomattoman hieno saavutus!

Valmistuneet Kota

Valmistuneet olivat johtotiimistämme vasemmalta oikealle: 

Heli (asiakaspalvelu) – Liiketoiminnan ammattitutkinto, markkinointi
Petteri (yrittäjä itse) – Johtamisen erikoisammattitutkinto
Maaria (palveluesimies) – Johtamisen erikoisammattitutkinto
Annaleena (asiakaspalvelu) – Liiketalouden perustutkinto, taloushallinto 

Valmistuneille Kota lahjoitti palkallisen vapaapäivän ensi vuoden puolella – paitsi yrittäjälle itselleen; sille luvattiin päivä yrittäjävaimonsa kanssa muiden hoitaessa työt.

Korona esti meitä pitämästä kunnon valmistujaisjuhlia koko henksun kesken, mutta jokainen sai sen sijaan toimistolla käydessään napata palan paikallista ja maistuvaa MBakeryn kakkua ja peukuttaa valmistuneita sisäisessä viestintäkanavassamme. 

Onni on unelmoida ja pyrkiä pienestä suureksi.
Onni on ahkeroida jatehdä haaveita todeksi. 

Onnittelut vielä suuremmoisesta suorituksesta!

Ps. Kiitos MBakery makoisista vadelma-tummasuklaakakuista sekä vegaanisista ja gluteenittomista leivoksista! Kukat toimitti meidän luottokukkakauppamme Jennyn Kukka.

Valmistujaislahjat Kota
Kakku MBakery Kota
Leivos MBakery Kota

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!