Pieniä tekoja isolla sydämellä

Koronavuosi on tuonut lähemmäksi ihan jokaisen yrittäjän: ahdinko etenkin pienillä on ollut suuri. Vaikka meillä Kodassa onkin perusajatus jo lähtökohtaisesti ostaa mahdollisimman paikallista ja kotimaista, mietimme silti miten voisimme vielä jotenkin konkreettisesti tukea alueemme yrittäjiä, toteuttaa yhteistyö-arvoamme. 

Aikaisempina jouluina työntekijämme ovat saaneet joululahjoja, jotka ovat tukeneet heidän työhyvinvointiaan; termosmuki, juomapullo omalla nimellä, kylmälaukku eväille…

Tänä vuonna päätimme unohtaa tavarat ja jokainen kotalainen sai itselleen tuotekassin, johon kokosimme paikallisten pienyrittäjien tuotteita. Osa yrityksistä oli meidän asiakkaita, osa valikoitui facebook-ryhmän kyselyn perusteella. Ainoa haaste oli valinnan vaikeus; tarjolla oli toinen toistaan upeampia ehdotuksia! Monta niistä laitoimme korvan taakse tulevia muistamisia ajatellen! 

Joulukassin sisalto 2020

Kassimme sisällöksi valikoitui: 

 
Kasseihin pakkasimme sisälle myös kirjeen, johon olimme koonneet jokaiselta yrittäjältä muutaman lauseen, liitimme logot ja yhteystiedot – jos vaikka jokin tuote ihastuttaa ja haluaa hankkia lisää itselle – tai läheiselle. 

Työntekijämme eivät olleet ainoa, joita meillä oli ilo ilahduttaa ennen joulua; tänäkin vuonna ohjasimme kanta-asiakkaidemme joulukortteihin varatut varat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna työntekijämme saivat ehdottaa sopivaa lahjoituskohdetta ja näin ollen joulukortteihin varatut rahat (450 €) jaettiin ihmisten ja eläinten hyväksi eli Operaatio Ruokakassille sekä Turun Eläinsuojeluyhdistykselle. 

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!