Pieniä tekoja isolla sydämellä

Koronavuosi on tuonut lähemmäksi ihan jokaisen yrittäjän: ahdinko etenkin pienillä on ollut suuri. Vaikka meillä Kodassa onkin perusajatus jo lähtökohtaisesti ostaa mahdollisimman paikallista ja kotimaista, mietimme silti miten voisimme vielä jotenkin konkreettisesti tukea alueemme yrittäjiä, toteuttaa yhteistyö-arvoamme. 

Aikaisempina jouluina työntekijämme ovat saaneet joululahjoja, jotka ovat tukeneet heidän työhyvinvointiaan; termosmuki, juomapullo omalla nimellä, kylmälaukku eväille…

Tänä vuonna päätimme unohtaa tavarat ja jokainen kotalainen sai itselleen tuotekassin, johon kokosimme paikallisten pienyrittäjien tuotteita. Osa yrityksistä oli meidän asiakkaita, osa valikoitui facebook-ryhmän kyselyn perusteella. Ainoa haaste oli valinnan vaikeus; tarjolla oli toinen toistaan upeampia ehdotuksia! Monta niistä laitoimme korvan taakse tulevia muistamisia ajatellen! 

Joulukassin sisalto 2020

Kassimme sisällöksi valikoitui: 

 
Kasseihin pakkasimme sisälle myös kirjeen, johon olimme koonneet jokaiselta yrittäjältä muutaman lauseen, liitimme logot ja yhteystiedot – jos vaikka jokin tuote ihastuttaa ja haluaa hankkia lisää itselle – tai läheiselle. 

Työntekijämme eivät olleet ainoa, joita meillä oli ilo ilahduttaa ennen joulua; tänäkin vuonna ohjasimme kanta-asiakkaidemme joulukortteihin varatut varat hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna työntekijämme saivat ehdottaa sopivaa lahjoituskohdetta ja näin ollen joulukortteihin varatut rahat (450 €) jaettiin ihmisten ja eläinten hyväksi eli Operaatio Ruokakassille sekä Turun Eläinsuojeluyhdistykselle. 

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!