Kohti uusia unelmia

Moikka! 

Mä oon Katja. Olen aikaisemmin työskennellyt Kodassa siivoojana. Osa saattaa minut muistaakin. Olen siivonnut aina työkseni. Mulla oli suuria unelmia edetä siivojan urallani. Rakastan kohtaamisia asiakkaiden kanssa, siivoaminen on intohimoni sekä Kodan arvot ovat minulle tärkeitä. Jouduin kuitenkin jäämään pitkälle sairauslomalle loukatessani toisen jalkani, ollessani puistossa lapseni kanssa. Siitä alkoi taistelu kivusta ja toimintakyvystäni. Alkuvuodesta oli selvää, että en voi enää palata työhöni siivoojana. Elämä oli auki ja unelmani haihtuivat, kuin tuhka tuuleen. Tämä oli minulle vaikea paikka. Kesti pitkään hyväksyä, että en voi enää tehdä sitä mistä unelmoin. Jäin työkyvyttömäksi ja aloin etsiä uutta suuntaa työelämässä. Aloin etsiä töitä uudelleen ja asiakaspalvelijan työt olivat minulle vaihtoehto. Kodasta tarjoutui mahdollisuus ammatillisen kuntoutuksen työkokeiluun juurikin toimisto työhön. Minulle myönnettiin tuki tähän. Aloittelin työt kesäkuun alussa. On ollut jälleen ilo huomata miten hyvin kotalaiset ovat ottaneet minut vastaan sekä tukevat kaikin tavoin työskentelyäni sekä kuntoutumistani. Olen saanut tutustua eri toimintatapoihin, järjestelmiin sekä markkinointiin ja viestintään. Tämä lyhyt aika on ollut opettavaista sekä mielenkiintoista. Olen saanut myös olla mukana kierrätyskassien valmistelemisessa. Tämä on ollut erittäin hieno asia. Ekologisuus on tärkeä asia ja Kodassa tämä näkyy hyvin. On tuntunut erittäin hyvältä palata takaisin tuttuun työympäristöön sekä tuttujen ihmisten pariin. Saan tehdä työkseni alaa, joka on mulle todella rakas. Vaikka olen eri työtehtävissä saan olla mukana rakentamassa Kodan tarinaa ja jatkaa kohti uusia unelmiani.  

Hyvää kesää!

Katja
Työkokeilussa toimistotiimissä
Siivouspalvelu Kota

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!