Kota mukana Turvallisesti sisätiloissa -webinaareissa

Meidän kaikkien iloksi ja helpotukseksi näyttää vahvasti siltä, että paluu normaaliin on koittamassa: tapahtumat käynnistyvät myös sisätiloissa, toimistot avautuvat jälleen. On neuvotteluja, tapaamisia ja live-kohtaamisia. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että virukset ja bakteerit jatkavat eloaan. Vaikka koronavirus olisi pian toivon mukaan selätetty, niin muut tavallisemmat taudit pysyvät edelleen meidän riesana. Täällä Varsinais-Suomessakin mm. rinovirus on aiheuttanut nyt syksyllä paljon flunssaoireita niin aikuisille kuin lapsille, eikä noroltakaan ole säästytty.  

Näiden ja monien muiden viruksien ja bakteerien leviämisen ehkäisemiseen on kuitenkin olemassa tehokkaita ja tutkitusti toimivia keinoja: huomioimalla sisäilman laatu ja puhdistamalla sitä, panostamalla antibakteerisiin huonekaluihin sekä huolehtimalla erityisesti kosketuspintojen ja WC-tilojen puhtaudesta ja antibakteerisuudesta, saadaan aikaan turvallinen kohtaaminen sisätiloissa niin työntekijöille kuin asiakkaille.

Tunnin ilmaisessa webinaarissa Jukka Savolainen (Baumedi Solutions), Joonas Vikström (Isku) ja Anna Kotamäki (Siivouspalvelu Kota) kertovat, miten viruksien ja bakteerien leviämistä voidaan hillitä kustannustehokkaasti ja helposti samalla kun:

  • Sairauspoissaolojen määrä vähenee
  • Työviihtyvyys ja työturvallisuus lisääntyvät
  • Sisäilman laatu paranee
  • Asiakasturvallisuus ja asiakaskokemus paranevat

 

Valitse sinulle sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan:

Perjantaina 8.10. klo 9-10: www.lyyti.in/takaisinsisatiloihin08102021

Torstaina 4.11. klo 14.30-15.30: www.lyyti.in/turvallisestisisatiloissa04112021

Tervetuloa linjoille!

Lue myös

Maailma ilman siivousta: Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi?

Maailma ilman siivousta

Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi? Kuvittele hetkeksi maailma ilman siivousta. Kadut täyttyisivät roskista, toimistojen työpisteet pölyttyisivät ja kodit muuttuisivat kaaoksen keskukseksi. Tämä ei

Lue lisää »

Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme

Lue lisää »

Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!