Kota mukana Turvallisesti sisätiloissa -webinaareissa

Meidän kaikkien iloksi ja helpotukseksi näyttää vahvasti siltä, että paluu normaaliin on koittamassa: tapahtumat käynnistyvät myös sisätiloissa, toimistot avautuvat jälleen. On neuvotteluja, tapaamisia ja live-kohtaamisia. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että virukset ja bakteerit jatkavat eloaan. Vaikka koronavirus olisi pian toivon mukaan selätetty, niin muut tavallisemmat taudit pysyvät edelleen meidän riesana. Täällä Varsinais-Suomessakin mm. rinovirus on aiheuttanut nyt syksyllä paljon flunssaoireita niin aikuisille kuin lapsille, eikä noroltakaan ole säästytty.  

Näiden ja monien muiden viruksien ja bakteerien leviämisen ehkäisemiseen on kuitenkin olemassa tehokkaita ja tutkitusti toimivia keinoja: huomioimalla sisäilman laatu ja puhdistamalla sitä, panostamalla antibakteerisiin huonekaluihin sekä huolehtimalla erityisesti kosketuspintojen ja WC-tilojen puhtaudesta ja antibakteerisuudesta, saadaan aikaan turvallinen kohtaaminen sisätiloissa niin työntekijöille kuin asiakkaille.

Tunnin ilmaisessa webinaarissa Jukka Savolainen (Baumedi Solutions), Joonas Vikström (Isku) ja Anna Kotamäki (Siivouspalvelu Kota) kertovat, miten viruksien ja bakteerien leviämistä voidaan hillitä kustannustehokkaasti ja helposti samalla kun:

  • Sairauspoissaolojen määrä vähenee
  • Työviihtyvyys ja työturvallisuus lisääntyvät
  • Sisäilman laatu paranee
  • Asiakasturvallisuus ja asiakaskokemus paranevat

 

Valitse sinulle sopiva aika ja ilmoittaudu mukaan:

Perjantaina 8.10. klo 9-10: www.lyyti.in/takaisinsisatiloihin08102021

Torstaina 4.11. klo 14.30-15.30: www.lyyti.in/turvallisestisisatiloissa04112021

Tervetuloa linjoille!

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!