Siivouspalvelu Kota tukee nuorisokiekkoa

Siivouspalvelu Kota on aloittanut yhteistyön Raision Nuorisokiekon 2013 -ryhmän sponsorina. RNK2013 -ryhmä pelaa toista kauttaan 21:n 9-vuotiaan pelaajan voimin. Joukkue treenaa neljä kertaa viikossa ja ensimmäiset sarjapelit ovat jo takana. 

”Siivouspalvelu Kodan yksi arvoista on yhteistyö. Tällä yhteistyöllä haluamme omalta osaltamme auttaa nuorien elämäntaitojen kehittymisessä ja syrjäytymisen ehkäisemisessä.” Perustelee kumppanuutta Kodan toimistusjohtaja Anna Kotamäki. 

Nuorten kiekossa kuten muissakin harrastustoiminnassa korostuvat sosiaalisten taitojen harjoittelu, joukkuehenki teknisiä jääkiekkotaitoja unohtamatta. Jokaisen sarjaottelun jälkeen palkitaan joukkueesta Siivouspalvelu Kodan nimissä “Ottelun siistein pelaaja”. Ottelun siistein pelaaja on tehnyt kovasti työtä joukkueen eteen ja osoittanut hyvää yhteishenkeä. Hyvä yhteishenki ja kannustava ilmapiiri vallitsee myös joukkueen huoltajien keskuudessa.

”On todella hieno juttu, että Kota ja muut tukijamme ovat lähteneet mukaan toimintaamme. Yritysten tuella pystymme paremmin pitämään harrastamisen kustannukset kohtuullisina kaikille pelaajillemme tinkimättä jääajasta kustannusten noustessa. Myynnin tuplaantumista en pysty yritykselle lupaamaan, mutta voin luvata, että pelaajamme kantavat yritysten logoja ylpeinä ja nauttivat täysillä tukijoiden mahdollistamista tapahtumista heille tärkeän harrastuksen parissa!” kertoo joukkueenjohtaja Antti Malkamäki.

Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtaja Anna haastaa myös muut yritykset tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa: ”Elinkustannusten voimakkaat muutokset heijastuvat perheiden talouksissa laajalle. Tarvitaan yrityksiä tukemaan lasten ja nuorten harrastetoiminnassa: pienikin summa voi saada suuria aikaan. Toivon, että kenenkään lapsen tai nuoren ei tarvitsisi lopettaa harrastusta rahan puutteen vuoksi”

RNK2013 -joukkueen matkaa sekä otteluiden siisteimmän pelaajan kommentteja voi seurata instatagramissa @rnk_2013 sekä Siivouspalvelu Kodan instagram-tilillä @siivouspalvelukota

unnamed 4 2

Lue myös

Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme

Lue lisää »

Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten

Lue lisää »

Loppuvuoden aukioloajat

Arvoisat asiakkaat! Joulukuu on jo täydessä vauhdissa, pian tulee joulu ja uusi vuosi. Siksi muistutamme, että asiakaspalvelumme on suljettuna pyhäpäivinä joulukuussa (25.12.2023-26.12.2023) ja tammikuun alussa

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!