Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Koulutuksen alussa toimitusjohtajamme Pasi Ruohonen vei meidät kohti yrityksemme tulevaisuuden näkymiä, korostaen kannattavuutta ja tuottavuutta.

Kevätkausi on täynnä tarkoin valittuja koulutusteemoja, jotka on suunniteltu tukemaan tiimimme kehitystä ja parantamaan palveluidemme laatua.

Teknologian ja laitteiden hallinta

Työntekijämme saivat käytännön tietoa erilaisista laitteista, jotka on suunniteltu erilaisten pintojen ja tilojen puhdistukseen Tämä ei ainoastaan paranna heidän kykyään valita oikea työvälinne kuhunkin tehtävään, vaan myös lisää heidän tehokkuuttaan ja vähentää työhön kuluvaa aikaa.

Kohti tulevaisuutta

Tämän koulutusohjelman myötä Siivouspalvelu Kota on entistä paremmin varustettu vastaamaan nykypäivän haasteisiin siivousalalla. Kodalla me uskomme, että sijoittamalla työntekijöidemme kehitykseen, voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita ekologisuutta unohtamatta.

Suurkiitokset kaikille koulutukseen osallistuneille avoimuudesta, uteliaisuudesta ja halusta kasvaa. Olemme innoissamme nähdessämme, kuinka tämä matka vaikuttaa työmme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen tulevaisuudessa.

Lue myös

Maailma ilman siivousta: Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi?

Maailma ilman siivousta

Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi? Kuvittele hetkeksi maailma ilman siivousta. Kadut täyttyisivät roskista, toimistojen työpisteet pölyttyisivät ja kodit muuttuisivat kaaoksen keskukseksi. Tämä ei

Lue lisää »

Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme

Lue lisää »

Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!