Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme juhlan hetkeen, jolloin voisimme todella pysähtyä ja arvostaa yhdessäoloa sekä saavutuksiamme.

Tämä juhla ei ollut vain tilaisuus juhlistaa vuoden aikana saavutettuja menestyksiä, vaan myös jatkoi yrityksemme perinnettä kunnioittaa ja kunnioittaa työntekijöitämme Kodan Oscareilla. Erityiskiitokset annettiin niille tiimimme jäsenille, jotka ovat olleet merkittävässä roolissa yrityksemme kehityksessä, sekä niille, jotka ovat olleet osa yhteisöämme yli kolme vuotta. Heidän sitoutumisensa ja asiantuntemuksensa ovat olleet korvaamattomia.

pikkujoulu_siivouspalvelukota_2024

Lisäksi, haluamme kiittää jokaista tiimimme työntekijöitä. Jokaisen panos, olipa se suuri tai pieni, on tärkeä osa yhteistä menestystarinaamme. Kiitos, että teette Kodasta erityisen.

Illanvietto sisälsi keilailua ja herkullista pizzaa, mikä tarjosi täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja tiimihengen vahvistamiseen. Juhlamme oli muistutus siitä, kuinka tärkeää on pysähtyä hetkeksi, juhlistaa yhteisiä saavutuksia ja vahvistaa yhteishenkeä.

Kiitos jokaiselle työntekijälle. Jatketaan tämän upean matkan rakentamista yhdessä!

Lue myös

Maailma ilman siivousta: Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi?

Maailma ilman siivousta

Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi? Kuvittele hetkeksi maailma ilman siivousta. Kadut täyttyisivät roskista, toimistojen työpisteet pölyttyisivät ja kodit muuttuisivat kaaoksen keskukseksi. Tämä ei

Lue lisää »

Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme

Lue lisää »

Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!