Siivouspalvelu Kota
– ekologista siivouspalvelua työnilolla ja yhteistyöllä

Siivouspalvelu Kota on turkulainen perheyritys, jonka toiminnan ytimessä ovat kolme arvoa: ekologisuus, yhteistyö ja työnilo.
Tarjoamme siivouspalveluita Turussa ja lähialueilla niin kotitalouksille kuin eri toimialoilla toimiville yrityksillekin. 

Etsitkö työpaikkaa? Tule Kotalaiseksi!

Kokoaikainen, osa-aikainen, päivävuorossa, iltavuorossa. Meillä Kodassa voit työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Joustavuuden lisäksi tarjoamme sinulle merkityksellisyyttä: edistämme joka päivä valinnoillamme ekologisuutta ja toisaalta myös asiakkaiden hyvinvointia niin kodeissa kuin työpaikoilla. 

Monipuolisista siivouskohteistamme löytyy jokaiselle jotakin – tavoitteemme onkin saada työ ja tekijä kohtaamaan. Piditpä sitten itsenäisestä työstä iltaisin tai parityöskentelystä päivisin, olet aina osa tiivistä, rentoa ja mukavaa työyhteisöämme. 

HUOM! Kesätyöhaku 2022 on käynnissä! Oletko sinä meidän kesäkotalainen?

KOTA ikonit 2020

Haluatko siivouspalvelua nopealla aikataululla? 

Äkkilähtö-palvelullamme voit lunastaa vapaana olevan peruutusajan samalle tai seuraavalle arkipäivälle – nopeasti ja hiukan edullisemmin! 

Vapaat ajat saat soittamalla tai tekstiviestillä asiakaspalvelustamme p. 044 502 9392

Lue lisää Äkkilähtö-palvelustamme!

Akkilahto siivoukseen pieni 2

Ajankohtaista

calculator g77f74f0ac 1280 2
Kotalaisten kynästä

Taloushallinnon harjoittelussa Kodassa

Hei vaan kaikille! Olen Johanna ja opiskelen Liiketoiminnan perustutkintoa Turun Ammatti-Instituutissa. Pääsin tänne Siivouspalvelu Kotaan 12 viikon harjoittelujaksolle, joka alkoi toukokuussa ja kestää tuonne heinäkuun

Lue lisää
Nettisivuillekuvia 24
Toimitusjohtajan ajatuksia

Maailma muuttuu – ja me sen mukana

Jos kuluvaa vuotta pitäisi kuvata jollain tavaralla, valitsisin jonkun reaktiopelin. Ehkä olet joskus  pelannut myyräpeliä, jossa vasaralla isketään kolosta ilmestyviä myyriä ja aina kun yhden

Lue lisää

Kotalaisia ohjaavat arvomme

KOTA ikonit 20204

Työnilo

Työnilo rakennetaan yhdessä työntekijöidemme kanssa; se on kuuntelemista, joustavuutta ja oppimista yhtä paljon kuin työnantajan tarjoamia aamupaloja, vitamiineja ja työvälineitä. 

KOTA ikonit 20203

Ekologisuus

Haluamme olla edistämässä kiertotaloutta ja kestävää kehitystä niin siivousalalla, kuin asiakkaidemme luona yrityksissä kotitalouksissa. Teemme aktiivista työtä kemikaalittomuuden edistämiseksi.

KOTA ikonit 20205

Yhteistyö

Puhtaus voidaan mitata pintanäytteillä. Siisteys on kuitenkin myös subjektiivinen kokemus. Hyvä palvelu syntyy yhteistyössä asiakkaan, siivoojan ja asiakaspalvelun kanssa. Se on jatkuvaa vuorovaikutusta, kykyä sanoittaa ja tulkita.