Anna Kotamäki

Anna Kotamäki

”Olen Anna Kotamäki, vaimo ja Maria-tyttären sekä Antti-pojan äiti sekä Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtaja ja toinen yrittäjä mieheni Petteri Kotamäen kanssa.

Olen kotoisin Keski-Pohjanmaalta, Toholammilta ja olen ehta maitotyttö – vanhempani ovat maatalousyrittäjiä edelleenkin. Turkuun päädyin vuonna 2006 kun tradenomi-opinnoistani oli jäljellä enää opinnäytetyö. Mukana oli koko muuttokuorma ja ainoa varma asia oli vuokrasopimus pienestä yksiöstä Turun keskustassa. Samana päivänä kuitenkin allekirjoitin työsopimuksen Auranlaakson ABC:lle ja TOK:n palveluksessa olin lopulta kolme vuotta eri toimipisteissä ja tehtävissä.

Sieltä tieni kulki ohjelmistoalan yritykseen Lyytiin, jossa olin mukana heti alkumetreillä tehden myyntiä, asiakaspalvelua ja koulutusta. Sitten eräänä päivänä yrityksen siivous päätettiin ulkoistaa ja sisään käveli Petteri Kotamäki, joka 1,5 tunnin arviokäynnin jälkeen teki tarjouksen, joka minun osalta lopulta johti pidemmälle yhteiselle taipaleelle. Vuonna 2013 pitkän pohdinnan jälkeen seurasin kaipuutani yrittäjyyteen ja hyppäsin mieheni rinnalle vetämään Siivouspalvelu Kodan toimintaa.

Yrittäjyys on ollut välillä raskasta ja vaikeaakin – mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Eniten iloa minulle tuottaa onnistumiset, itsensä ylittämiset ja kasvaminen, joita näen työntekijöideni tekemisessä. Jaamme mieheni kanssa yhteisesti intohimon kehittää omaa yritystämme sekä koko toimialaamme ja tuoda inhimillisyyttä, avoimuutta ja arvostusta siivousalalle. Haluan myös luoda yhteisöllisyyttä, jakamista ja toisten tukemista – menestys on aina yhteisen tekemisen tulos! 

Vapaa-aikana rakastan musisointia, kokkaamista, käsitöitä ja liikkumista – erityisesti luonnossa. Minulla on suuri ilo ja kunnia kuulua myös Turun Nuorkauppakamariin, jonka toimintaan osallistun aina kun pystyn. Olen jatkuvan kehittämisen ja uusien tuulien etsijä ja uskon, että kaikki on mahdollista kun vain tahtoa ja uskoa on tarpeeksi!

Minut tavoitat:
anna.kotamaki(at)siivouspalvelukota.fi
p. 040 358 3325
linkedin.com/in/annakotamaki

Takaisin työntekijälistaan

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!