Kokonaisvaltaista kodinhoitoa

Kota-apu on enemmän kuin siivouspalvelu. Kota-apulainen on kotisi kodinhoidon kokonaisvaltainen asiantuntija, joka auttaa pitämään kotisi puhtaana, järjestyksessä ja hyvinvoivana.

Palvelun lähtökohtana on puhtaus, joka toteutetaan ekologisesti ja kemikaalittomasti kuten kaikki muutkin siivouksemme. Kota-apulainen pitää kotisi kunnossa kokonaisvaltaisesti. Voit sopia hänen kanssaan erilaisista kodin töistä, esimerkiksi:

 • Kodin siivous
 • Vaatteiden huoltaminen
 • Tilojen ja tavaroiden järjestäminen
 • Kaupassa käynti
 • Asiointiapu
 • Ruuanlaitto
 • Koiran ulkoiluttaminen
 • Muut kodin työt sopimuksen mukaan

Kota-apulainen omaa kuitenkin omat erikoistaitonsa, ja tarvittaessa hän voi järjestää avuksensa myös lisäapua kodin erilaisten töiden hoitamiseen.

Hän katsoo kotisi tarpeita ja ehdottaa rohkeasti, mitä ja milloin kannattaa tehdä – ja tarttuu töihin sovitusti tarpeen mukaan. Jokaisen asiakkaan kanssa Kota-apulainen sopii palvelun sisällön ja aikataulut.

Henkilökohtaista palvelua arjen avuksi

Kota-apulainen palvelee sinua henkilökohtaisesti: hän on kuin itsenäinen yrittäjä Kodan sisällä halliten omaa kalenteriaan ja aikaansa. Et siis asioi asiakaspalvelumme kanssa, vaan asioit suoraan oman Kota-apulaisesi kanssa. Hänen asiakaspalveluvastuunsa ja organisointikykynsä huomioidaan myös palkassa. Hän voi olla myös kevytyrittäjä, joka toimii Kodan alihankkijana. 

Kota-apulainen on osa Kotaa

Itsenäisen otteen tukena Kota-apulaisella on Siivouspalvelu Kodan toimintaympäristö arvoineen, kulttuureineen ja käytäntöineen. 

Hän tuottaa siivouspalvelut ammattitaitoisesti, ekologisesti ja kemikaalittomasti; yleispuhdistus ja desinfiointi toteutetaan tutusti ja turvallisesti aktiivivedellä ja käytössä ovat ammattisiivoojan ergonomiset, tehokkaat ja turvalliset työvälineet. 

Mikäli Kota-apulainen on jostakin syystä estynyt tulemaan sovittuna aikana, on mahdollisuus saada tilalle Kodan toinen työntekijä suorittamaan kotisiivous Kodan palvelukuvauksen mukaan.

kota-apu -palvelu

Aikaa ja asiantuntijuutta kodin hoitoon

Kota-apu palvelussa ostat kotalaisemme aikaa ja asiantuntijuutta. Sovitte yhdessä palvelun sisällön ja käytettävän ajan. Kaikki laskutus on tuntiveloitteista, joista myöhemmin saat verotuksesi yhteydessä kotitalousvähennyksen.

Mikäli kotalaisemme tekee sopimuksestanne sinulle hankintoja, esimerkiksi säilytyslaatikoita tai kodintekstiilejä, laskutamme hankintoihin kuluvan ajan ja liitämme kuitit laskun liitteeksi.

Palvelun minimilaskutusaika 1,5 tunti / kerta ja 3 tuntia / kk (voidaan toteuttaa myös kertaluontoisena apuna).

Sisältää kaikki matkakustannukset 20 km säteellä toimipisteeltämme.

Kattaa kaikki aineet ja välineet normaaliin kotisiivoukseen.

Meidän Kota-apulaiset

Kuva nettisivulle KOTA APU 19.10.2023 1

Janita Laukkanen

Puh. 050 5511453

Voit ottaa suoraan yhteyttä Janitaan ja sopia hänen kanssaan tapaamisesta. Voitte keskustella kotisi tarpeista, ja sopia kotisi hoitamisen aikatauluista.

Tervetuloa tiimiin

Kota-apulaisena:
Saat itsenäisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin aikatauluihisi
 • Rakennat oman asiakaskunnan ja pidät heistä huolta yhdessä Kodan tiimin kanssa
 • Saat Kodan kattavan siivoustyönperehdytyksen sekä tykätyn työyhteisön
 • Pääset jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi ja taitojasi
 • Saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut TAI voit työskennellä kevytyrittäjänä

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!