Usein kysyttyä

Täältä löydät kaikki tarvittavat tiedot Kodan palveluista

1. Pitääkö siivoojaa varten siivota? 

Siivoojaa varten ei kenenkään tarvitse itse siivota. Siivoaminen on kuitenkin usein puhtauden ja järjestyksen liitto – ja me kodassa usein vastaamme ensi sijaisesti puhtaudesta. Usein ennen siivoojan tuloa moni haluaa järjestää itse tavarat paikalleen, sillä silloin ne päätyvät varmemmin oikeille paikoille. Moni on kokenut , että säännöllinen siivous ja sitä myötä tavaroiden järjestäminen paikalleen pitää myös kodin tai yrityksen tavaramäärän hallittuna. 

2. Miten siivooja pääsee sisälle?  

Helpoin tapa niin asiakkaalle kuin siivoojallekin on, että meillä on kohteen avain. Säilytämme avaimia tiukilla turvatoimilla eikä niissä koskaan ole asiakkaan nimi tai osoitetietoja. Asiakas voi myös itse päästää siivoojan sisälle. 

3. Onko siivouksen ajaksi poistuttava kotoa

Meille sopii ratkaisu, joka on asiakkaalle itselleen sopiva: toinen haluaa olla kotona siivouksen ajan, osa käyttää tilaisuuden hyväkseen ja lähtee vaikka lenkkipolulle. Siivouksen kannalta ei ole merkitystä, onko asiakas paikalla vai ei.

4.  Miten huomioitte lemmikit siivouksien aikana? 

Lemmikit ovat meillekin tärkeitä ja huomioimme heidät ilman muuta myös siivouksien yhteydessä. Monella työntekijällämme on itsellään lemmikeitä ja onpa vuosien aikana asiakkaamme ja työntekijämme välille syntynyt myös lemmikkien hoitosuhteita! Meille on kuitenkin tärkeää tietää etukäteen, mikäli kotitaloudessa tai yrityksessä on lemmikeitä, jotta emme lähetä esimerkiksi kissoille allergista työntekijää kissakotiin. 

5. Lapselleni tuli nuha. Voiko meille tulla siivooja? 

Toivomme, että mikäli kotona sairastetaan, myös siivous peruutetaan. Nyt erityisesti koronapandemian riehuessa toivomme kaikkien välittävän toisistaan; asiakkaissamme on paljon vanhuksia ja heille pienikin flunssa voi olla kohtalokas – siksi emme itsekään ole töissä kipeänä. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos et itse ole menossa töihin tai lapsi päiväkotiin/kouluun, ei siivoojallakaan ole asiaa vaan siivous on peruutettava.

6. Millaisia toimenpiteitä teillä on koronaan liittyen?  

Olemme alusta asti suhtautuneet vakavasti koronavirukseen ja sen leviämisen ehkäisemiseen. Seuraamme aktiivisesti THL:n ja WHO:n ohjeistuksia siivoustyölle virustilanteen päivittyessä. Kodan ohjeistukset hengitysmaskin käytöstä ovat alusta asti olleet tiukemmat kuin THL:n suosittelemat ohjeistukset siivoojille ja käytössämme ovat kirurgiset hengityssuojaimet. Huolehdimme aseptisista eli viruksien ja bakteerien leviämistä ehkäisevistä työskentelytavoista ja työvälineidemme puhtaudesta. Ennen kaikkea jatkamme jo ennen koronaakin meillä olleella käytännöllä eli tulemme töihin ainoastaan terveenä; pienistäkin flunssaoireista jäämme kotiin – tämä voi luonnollisesti näkyä siivoojan vaihtumisena. Pyrimme kuitenkin siihen, että ainakin toinen siivoojista on tuttu. Kaikki siivouksemme on tällä hetkellä myös tehostettua: myös kotisiivouksissa desinfioimme automaattisesti kaikki kosketuspinnat (ovenkahvat, käsinojat, valokatkaisijat jne.) sekä WC-tilat.

Myös toimistomme puhtaudesta huolehditaan desinfioimalla kosketuspinnat ja WC-tilat kaksi kertaa päivässä, ennen aamu- ja iltavuoron alkamista. 

Mitä kotisiivoukseen kuuluu? ››

Pölyjen pyyhkiminen.

Keittiö: kaapin ovien ja vetimien pyyhintä, pesualtaan ja hanojen pesu ja kuivaus, lieden pesu, pöytäpintojen puhdistus, roskakaapin siivous, leikkuulaudan puhdistus tai imurointi, mikron puhdistus

Kylpyhuoneen pesu: Suihkun ympäriltä pyyhitään roiskeet pois seiniltä. Puhdistetaan saippuateline. Pyyhitään ja kiillotetaan hanat. Tasopintojen pyyhintä. Peilien kiillotus. Mahdollisten koneiden pinnoilta pölyjen pyyhintä. Lattioiden pesu.

WC:n pesu: (WC-istuin, käsienpesuallas, peili, mahdolliset tasot)

Peilien / peiliovien kiillotus

Tahrojen poisto: ovet, ovien pielet, syöttötuolit jne.

Imurointi

Lattioiden kostea-/nihkeäpyyhintä

Tämä sisältö on yleisin kotisiivouksiemme sisältö. Asiakkaana voit poistaa/lisätä tehtäviä listalta – kerro vain toiveesi suoraan asiakaspalveluumme! 

p. 044 502 9392 tai sähköpostilla info@siivouspalvelukota.fi

Korona-aikana teemme siivoukset tehostettuna eli lisäksi vielä desinfioimme kosketuspinnat ja WC-tilat.

Olemme aina korostaneet kaikessa siivouksessa hyvää aseptiikkaa (siivoustoimenpiteitä ja -menetelmiä, joilla estetään virusten ja bakteerien leviäminen) sekä hyvää käsihygieniaa. Nyt poikkeusaikana olemme ottaneet käyttöön lisätoimenpiteitä, joiden avulla haluamme omalta osaltamme auttaa taistelussa koronaa vastaan.

Mitä muuttosiivoukseen kuuluu? ››
Miten paljon saan kotitalousvähennystä? ››
Paljonko siivous maksaa? ››
Mitkä ovat palveluehdot? ››
Voinko ostaa käyttämiänne siivoustuotteita kotiini? yms. ››

Siivouspalvelu Kota

Enemmän iloa, välittämistä ja rakkautta!

Alussa oli mies, moppi ja utelias unelma. Omin käsin tehdyistä mainoksista poiki ensimmäiset kotitalous- ja yritysasiakkaat, joita 11 vuoden jälkeenkin on edelleen matkassa mukana. Sitten tuli ensimmäiset työntekijät, yrityskaupat ja lopulta myös naimakaupat. 

Kesäkuussa 2013 yrityksen perustajan Petteri Kotamäen vaimo, Anna Kotamäki, astui mukaan toiseksi yrittäjäksi  ja näin Siivouspalvelu Kodasta tuli perheyritys.

Tällä hetkellä Siivouspalvelu Kota työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi yli 50 työntekijää ja sen toimialueena ovat Turku sekä sen lähikunnat.

Siivouspalvelu Kodan visiona on tulla alueensa parhaaksi siivousyritykseksi, joka nojaa vahvasti omiin arvoihinsa. Haluamme kasvattaa yritystämme luoden lisää työpaikkoja ja kehittää samalla alueemme liike-elämää. Unelmamme on tuoda entistäkin enemmän iloa, välittämistä ja raikkautta omaan toimintaamme ja koko siivousalalle. Haluamme luoda työyhteisöä, jossa on helppoa ja mukavaa työskennellä ja jossa jokaisella on mahdollisuus olla oma itsensä – siellä hehkuu työnilo. 

Haluamme, että palvelumme rakennetaan yhteistyössä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa ja että jätämme puhtaan jäljen myös louonnolle: Kodan sykkivä sydän on ekologinen niin pienissä kuin suurissa valinnoissa. 

Kotalaisia ohjaavat arvomme

KOTA ikonit 20204

Työnilo

Työnilo rakennetaan yhdessä työntekijöidemme kanssa; se on kuuntelemista, joustavuutta ja oppimista yhtä paljon kuin työnantajan tarjoamia aamupaloja, vitamiineja ja työvälineitä. 

KOTA ikonit 20203

Ekologisuus

Haluamme olla edistämässä kiertotaloutta ja kestävää kehitystä niin siivousalalla, kuin asiakkaidemme luona yrityksissä kotitalouksissa. Teemme aktiivista työtä kemikaalittomuuden edistämiseksi

KOTA ikonit 20205

Yhteistyö

Puhtaus voidaan mitata pintanäytteillä. Siisteys on kuitenkin myös subjektiivinen kokemus. Hyvä palvelu syntyy yhteistyössä asiakkaan, siivoojan ja asiakaspalvelun kanssa. Se on jatkuvaa vuorovaikutusta, kykyä sanoittaa ja tulkita. 

Töihin meille

Siivouspalvelu Kota etsii joukkoonsa lisää osaajia!

Siivouspalvelu Kota on turkulainen perheyritys, jonka suuri sydän sykkii Turulle ja sen lähialueille. Meille on tärkeää tukea suomalaisuutta ja paikallisuutta niin pitkälle kuin vaan pystymme. Meillä saa hymyillä ja vaikka työ on välillä raskasta, pidämme silti aina yhtä ja tartumme tehtäviin hyvällä mielellä. Arvostamme huolellisuutta ja vastuun ottamista sekä oman osaamisen kehittämistä. Meille siivous ei ole vain puhtaanapitoa, vaan asiakkaan omaisuuden vaalimista niin, että se säilyttää arvonsa. Kotalaisena pääset osaksi yritystä, jossa siivouspalvelualaa lähestytään hieman erilaisella twistillä.

Asenne se on, joka ratkaisee monta asiaa. Ja meille tämä työ on tärkeää: emme ole ”vaan siivoojia” ja lähdemme siitä, että sinäkin ajattelet niin. Iso juttu meillä on asiakaspalvelu ja siksi on tärkeää, että olet asiakkaille positiivinen, sosiaalinen ja puhut sujuvaa suomea. Olet myös rohkea keskustelemaan asiakkaiden kanssa, jos he tarvitsevat jotain lisää tai haluavat kertoa palautetta. Työ on hyvin liikkuvaa, joten toivomme, että sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun, opetamme ja ohjaamme. Meitä kiinnostaa, mitä mieltä olet ja mitä sinulle kuuluu. Kotalaisten kanssa saat jakaa onnistumiset ja kehittyä yhdessä. Pääset myös mukaan yhteisiin koulutuksiin ja virkistäytymään. Voit työskennellä meillä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Etsimme kasvavaan Turun tiimiimme siivoustyöntekijöitä päivä-, ilta-ja viikonloppuvuoroihin!

Päivävuorolaisena työskentelet työparisi kanssa arkisin klo 8-16 välillä.Vastaat pääasiassa kotitalousasiakkaidemme kotisiivouksista, mutta sinulla voi olla vastuullasi myös joitain yrityskohteita.

Ilta- ja viikonloppuvuorolaisena työskentelet toimistoaikojen ulkopuolella arki-iltoina ja viikonloppuisin vastaten yritysasiakkaidemme toimistojen sekä toimitilojen siivouksesta ja viihtyisyydestä.
Jos koet, että voisit hyvinkin olla yksi kotalaisista, laita rohkeasti sormet näppäimistölle ja täytä hakemus. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Huom! Huomioimme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja:
Henkilöstöpäällikkö
Henriikka Kylliäinen
henriikka.kylliainen@siivouspalvelukota.fi
p. 050 413 2556
www.siivouspalvelukota.fi

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Luvallasi säilytämme hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan, ja otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän hakulomaketta.