Kotisiivous Turku & Lähikunnat

Kotisiivous Turku ja lähikunnat - Lisää vapaa-aikaa sinulle

Toteutamme kotisiivoukset Turun alueella puhtaudesta tinkimättä, toiminta-alueemme on Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina ja Paimio. Kun haluat astua puhtaaseen kotiin, riennämme avuksesi.
Teemme koteihin säännöllisten ylläpitosiivousten lisäksi tarpeen mukaan kertaluontoisia siivouksia.

Kotisiivous

Jos haluat helpotusta arkeesi säännöllisellä siivouksella, suosittelemme lämpimästi kanta-asiakkuutta. Silloin sovimme kanssasi kuinka usein käymme, mitä kaikkea siivoamme ja paljonko siivous maksaa. Pyrimme myös järjestämään niin, että saat oman vakisiivoojan. Kodan kanta-asiakkaana saat kaikki siivouksesi edullisemmin.

Kotisiivouksen sisällöstä päätät sinä: siivous voi olla joko kevyttä ylläpitosiivousta, enemmän suursiivouksen tyyppistä, jossa pestään kaikki mahdolliset paikat tai jotain siltä väliltä. Toisinaan ylläpitosiivouksen lisäksi tulee tarve vaikkapa pestä uuni tai jääkaappi – mielellämme teemme sen myös. 

S1A4153
Nettisivuillekuvia 33

Erikoissiivoukset

Voit tilata kertaluontoisen siivouksen, kuten joulusiivouksen, muuton yhteydessä loppusiivouksen tai perusteellisemman siivouksen vaikkapa ennen tärkeitä juhlia.

Meiltä onnistuu myös kaikenlaiset suuremmatkin urakat, kuten remontti- ja raivaussiivoukset, tarvittaessa vaikkapa useamman työntekijän voimin.

Ikkunoiden ja lasien pesu

Voit tilata meiltä ikkunoiden pesut erillisenä palveluna tai liittää ne siivouksesi yhteyteen. Hankalatkaan ikkunat eivät ole meille ongelma – nostureilla, telineillä tai tikkailla tavoitamme joka nurkan.

Teemme ikkunoiden pesut samalla hinnalla kuin kotisiivouksetkin. Kodan kanta-asiakkaana saat myös ikkunoiden pesut edullisemmin.

Kodin ikkunoiden ja lasien pesu

Lisää tietoa siivouksistamme:

Onko sinulla kysyttävää siivouksistamme?

Onko sinulla lisää kysyttävää, voit katsoa löytyisikö vastaus Usein Kysyttyä -osiosta.

Kotitalousasiakkaidemme palveluehdoista voit lukea lisää toimintatavoistamme.

Mitä kotisiivous maksaa?

Teemme kaikki työt samalla tuntihinnalla, ja kanta-asiakkaamme saavat siivoukset edullisemmin. 

Muistathan, että kotisiivouspalveluita voit käyttää
kotitalousvähennykseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!