Kotisiivous Turku & Lähikunnat

Kotisiivous Turku - Lisää Vapaa-aikaa Sinulle

Toteutamme kotisiivoukset Turun alueella puhtaudesta tinkimättä. Kun haluat astua puhtaaseen kotiin, riennämme avuksesi. Voit tilata kertaluontoisen siivouksen, kuten joulusiivouksen, muuton yhteydessä loppusiivouksen tai perusteellisemman siivouksen vaikkapa ennen tärkeitä juhlia.

Jos haluat helpotusta arkeesi säännöllisellä siivouksella, suosittelemme lämpimästi sopimussiivousta. Silloin sovimme kanssasi kuinka usein käymme, mitä kaikkea siivoamme ja paljonko siivous maksaa. Pyrimme myös järjestämään niin, että saat oman vakisiivoojan. Sopimussiivous on myös aina edullisin siivouspalvelu.

Kotisiivouksen sisällöstä päätät sinä: siivous voi olla joko kevyttä ylläpitosiivousta, enemmän suursiivouksen tyyppistä, jossa pestään kaikki mahdolliset paikat tai jotain siltä väliltä. Toisinaan perussiivouksen lisäksi tulee tarve vaikkapa pestä uuni tai jääkaappi – mielellämme teemme sen myös. Käytämme yleensä omia siivousvälineitä ja pesuaineita, mutta voimme pyydettäessä siivota myös asiakkaan välineillä.

Muistathan, että kotisiivouspalveluita voit käyttää
kotitalousvähennykseen!