Lisää vapaa-aikaa kotisiivouksella

Kotisiivous Turussa ja lähiseuduilla

Toteutamme kotisiivoukset Turun alueella puhtaudesta tinkimättä. Kun haluat astua puhtaaseen kotiin, riennämme avuksesi. Voit tilata kertaluontoisen siivouksen, kuten joulusiivouksen, muuton yhteydessä loppusiivouksen tai perusteellisemman siivouksen vaikkapa ennen tärkeitä juhlia.

Jos haluat helpotusta arkeesi säännöllisellä siivouksella, suosittelemme lämpimästi sopimussiivousta. Silloin sovimme kanssasi kuinka usein käymme, mitä kaikkea siivoamme ja paljonko siivous maksaa. Pyrimme myös järjestämään niin, että saat oman vakisiivoojan. Sopimussiivous on myös aina edullisin siivouspalvelu.

Kotisiivouksen sisällöstä päätät sinä: siivous voi olla joko kevyttä ylläpitosiivousta, enemmän suursiivouksen tyyppistä, jossa pestään kaikki mahdolliset paikat tai jotain siltä väliltä. Toisinaan perussiivouksen lisäksi tulee tarve vaikkapa pestä uuni tai jääkaappi – mielellämme teemme sen myös. Käytämme yleensä omia siivousvälineitä ja pesuaineita, mutta voimme pyydettäessä siivota myös asiakkaan välineillä.

Muistathan, että kotisiivouspalveluita voit käyttää
kotitalousvähennykseen!

Koronasiivous

Estä viruksen leviämistä ammattisiivouksella

Koronasiivous omaa merkittävän roolin koronaviruksen leviämisen rajoittamisessa ja nujertamisessa. Siivouspalvelu Kota on perehtynyt Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeisiin ja haluaa omalta osaltaan auttaa taistelussa koronaa vastaan. Koronavirus voi joidenkin tutkimuksien mukaan säilyä pinnoilla jopa päiviä. Siivouksella voidaan siis ehkäistä viruksen leviämistä tehokkaasti.

Koronasiivous voidaan suorittaa yrityksen tiloihin kun sairastunut henkilö on poistunut tiloista. Kotitalouksille koronasiivous tehdään kun kaikki taloudessa asuvat on todettu terveiksi.

 Koronaviruksen vuoksi karanteenissa oleville kotitalouksille emme tarjoa koronasiivousta; tartuntatautikeskuksen ohjeistuksen mukaan vain hoitohenkilökunta saa tarvittaessa tulla koronaa sairastavan kotiin.

Kodin pintojen siivoaminen on kuitenkin erittäin tärkeää silloinkin. Jos THL:n antama ohjeistus “aseptisesta siivouksesta heikosti emäksisellä puhdistusainella” ei oikein aukea, olemme tehneet maanläheisemmän videon, jonka vinkeillä voi
hoitaa kodin desinfioinnin!

Miksi desinfiointisiivous on erityisen tärkeää juuri nyt?

Suojelemme riskiryhmässä olevia: heikkokuntoiset, pitkäaikaissairaat ja iäkkäät ihmiset tarvitsevat meidän kaikkien toimenpiteitä, että koronavirus ei tarttuisi heihin. Jos liikkumisen rajoittaminen ei ole syystä tai toisesta mahdollista, autetaan siis puhdistamalla ympäristö riskitekijöistä!

Ylläpidetään turvallisuudentunnetta: esimerkiksi porrassiivouskohteissa ja muissa julkisissa tiloissa kerromme tiedotteilla siivouksen toimenpiteistä ja tehostamisesta.

Pidät huolta omasta työkunnostasi: kotona etätöissä olet jatkuvasti samassa tilassa. Muistathan pitää huolta myös oman työ- ja elinympäristösi puhtaudesta, jotta pysyt terveenä ja jaksat kotona?

Lika on viruksien ja bakteerien elinalusta. Pelkkä pinnan desinfiointi ei riitä, vaan lika on ensin poistettava pinnoilta ja vasta sitten desinfioitava.
Korona, kuten muutkin virukset viihtyvät erityisesti kosketuspinnoilla, paikoissa, joihin meidän käsi käy usein. Siksi pintoja on siis puhdistettava huolellisesti ja usein, jotta virus saadaan kuriin.

Koronasiivouksessa noudatamme THL:n antamia ohjeita. Hintamme sisältää tarvittavat siivousvälineet ja -aineet ja huolehdimme niiden asianmukaisen puhtauden. Käytämme siivouksessa THL:n ohjeiden mukaisia suojavarusteita. Desinfioimme tilat ammattitaidolla, oikeassa järjestyksessä.

Meillä on valmius tehdä erityispuhdistus koronatartunnan saaneen henkilön oleskelutiloihin yrityskohteissa.

Huom! Voit tilata myös kevennetyn siivouksen niin, että keskitymme vain kosketuspintoihin ja WC-tiloihin.

Teemme kaikki siivoukset tuntiveloituksella – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!
p. 044 502 9392 tai info@siivouspalvelukota.fi

Mitä voit itse tehdä koronaviruksen torjumiseksi?
THL:n ohje käsienpesuun
TTL:n ohjeistus siivouksesta
TTL:n ohjeet työpaikoille koronavirusepidemian ehkäisyyn
Opastevideo kodin desinfiointiin

Desinfiointisiivous

Poista pöpöt kodistasi

Siivouspalvelu Kota on aina, myös ennen korona-aikaa korostanut kaikessa siivouksessa hyvää aseptiikkaa (siivoustoimenpiteitä ja -menetelmiä, joilla estetään virusten ja bakteerien leviäminen) sekä hyvää käsihygieniaa. Olemme perehtyneet THL:n ohjeisiin ja haluamme omalta osaltamme auttaa taistelussa koronaa vastaan. Haluamme estää koronaviruksen leviämistä tarjoamalla kotitalouksiin desinfioivaa siivousta. Desinfioinnin teemme turvallisesti ja kemikaalittomasti aktiivivedellä.

Desinfiointisiivouksessa käymme siivouksen jälkeen desinfioivalla aktiivivedellä vielä uudelleen läpi kosketuspinnat ja WC-tilat. Desinfioivaa siivousta voi ostaa kertaluontoisena siivouksena tai lisätä toistuviin siivouksiin aikaa desinfiointisiivoukselle. Teemme jo tällä hetkellä kaikissa vakituisissa siivouksissa tehostettua siivousta joka sisältää kosketuspintojen pyyhinnän desinfioivalla aktiivivdellä.
Koronalle altistuneisiin tiloihin tarjoamme erillistä Koronasiivousta.

Korona, kuten muutkin virukset viihtyvät erityisesti kosketuspinnoilla, paikoissa, joihin käsi käy usein. Koronavirus voi joidenkin tutkimuksien mukaan säilyä pinnoilla jopa päiviä. Siivouksella voidaan siis ehkäistä viruksen leviämistä tehokkaasti. Lika on viruksien ja bakteerien elinalusta. Kun pinnat puhdistetaan huolellisesti ja desinfioidaan puhdistamisen jälkeen, sen lisäksi, että tuhotaan virukset, poistetaan niiltä myös kasvualusta. Pelkkä pinnan desinfiointi ei riitä, vaan lika on ensin poistettava pinnoilta ja vasta sitten desinfioitava.

Desinfiointisiivouksen sisältö:

  • Normaali siivous, jonka jälkeen:
  • Kosketuspintojen desinfiointi: tuolit, pöydät, oven kahvan ympäristö ja oven karmit.
  • Wc tilojen pesu ja siellä myös kosketuspintojen desinfiointi: hana, vetonuppi, valokatkaisija.

Normaalin kotisiivouksen tehtäväkuvauksen löydät täältä: http://www.siivouspalvelukota.fi/kotisiivouksenkuvaus/

Meillä on erityspuhdistuksiin tarvittavat aineet ja välineet, ja henkilökuntamme on ohjeistettu THL:n ohjeiden mukaan. Hintamme sisältää tarvittavat siivousvälineet ja -aineet ja huolehdimme niiden asianmukaisesta puhtaudesta. Käytämme siivouksessa THL:n ohjeiden mukaisia suojavarusteita. Desinfioimme tilat ammattitaidolla, oikeassa järjestyksessä. 

Teemme kaikki siivoukset tuntiveloituksella – ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 044 502 9392 tai sähköpostilla info@siivouspalvelukota.fi
Hintamme näet täältä: http://www.siivouspalvelukota.fi/hinnasto/

Huom! Haluamme toimia vastuullisesti niin työntekijöitämme kuin asiakkaitamme kohtaan, joten emme tee siivouksia koteihin joissa sairastetaan. Ilmoitathan myös siivoustyötä varatessasi, jos tiloissa on oleskellut koronaa sairastanut tai virukselle altistunut henkilö.

Mitä voit itse tehdä koronaviruksen torjumiseksi:

THL:n ohje käsienpesuun

TTL:n ohjeistus siivouksesta

Opastevideo kodin desinfiointiin

Ikkunoidenpesu

Puhtaat ikkunat muuttavat koko kodin tunnelman raikkaaksi

Teemme ikkunoiden pesuja sekä yrityksille että kotitalouksille. Voit tilata meiltä ikkunoiden pesut erillisenä palveluna tai liittää ne siivouksesi yhteyteen. Hankalatkaan ikkunat eivät ole meille ongelma – nostureilla, telineillä tai tikkailla tavoitamme joka nurkan.

Suursiivoukset ja loppusiivoukset

Siivousta suurempiin tarpeisiin

Tilanteet muuttuvat elämässämme – joskus myös yllättäen. Rakentaminen ja remontointi, muuttaminen ja erilaiset vahingot kuten vesi- tai palovahingot tai ovat jo itsessään stressaavia ja rankkojakin kokemuksia, joissa me tahdomme auttaa sinua. Suuretkin urakat teemme ripeästi ja tarvittaessa useamman työntekijän voimin.