Kotisiivouksen sisältö

Mitä kotisiivoukseen kuuluu?

Tämä on yleisin kotisiivouksiemme sisältö. Asiakkaana voit poistaa/lisätä tehtäviä listalta – kerro vain toiveesi suoraan asiakaspalveluumme soittamalla tai tekstiviestillä 044 502 9392, tai sähköpostilla info(at)siivouspalvelukota.fi. Tai täytä yhteydenottolomake:

 

Pölyjen pyyhkiminen

Keittiö: kaapin ovien ja vetimien pyyhintä, pesualtaan ja hanojen pesu ja kuivaus, lieden pesu, pöytäpintojen puhdistus, roskakaapin siivous näkyviltä osin, leikkuulaudan puhdistus tai imurointi, mikron puhdistus.

Kylpyhuoneen pesu: Roiskeiden pyyhintä seiniltä suihkun ympäriltä. Saippuatelineen puhdistus. Hanojen pyyhintä ja kiillotus. Tasopintojen pyyhintä. Peilien kiillotus. Mahdollisten koneiden pinnoilta pölyjen pyyhintä. Lattioiden pesu.

WC:n pesu: (WC-istuin, käsienpesuallas, peili, mahdolliset tasot)

Peilien / peiliovien kiillotus

Tahrojen poisto: ovet, ovien pielet, syöttötuolit jne.

Imurointi, myös sohvat ja nojatuolit.

Lattioiden kostea-/nihkeäpyyhintä

Korona-aikana teemme siivoukset tehostettuna eli lisäksi vielä desinfioimme kosketuspinnat ja WC-tilat.

Olemme aina korostaneet kaikessa siivouksessa hyvää aseptiikkaa (siivoustoimenpiteitä ja -menetelmiä, joilla estetään virusten ja bakteerien leviäminen) sekä hyvää käsihygieniaa. Nyt poikkeusaikana olemme ottaneet käyttöön lisätoimenpiteitä, joiden avulla haluamme omalta osaltamme auttaa taistelussa koronaa vastaan. 
Lue lisää, miten toimintamme on muuttunut korona-aikana: Kotisiivous korona-aikana.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!