Sinun Kotalainen -palvelu on enemmän kuin siivouspalvelu. Sinun Kotalainen on kotisi kodinhoidon kokonaisvaltainen asiantuntija, joka auttaa pitämään kotisi puhtaana, järjestyksessä ja hyvinvoivana. 

Palvelun lähtökohtana on puhtaus, joka toteutetaan ekologisesti ja kemikaalittomasti kuten kaikki muutkin siivouksemme. Sinun Kotalainen omaa kuitenkin omat erikoistaitonsa aina KonMari-viikkauksesta ompelutaitoon ja näin pitää kotisi kunnossa ja järjestyksessä kokonaisvaltaisesti. 

Hän katsoo kotisi tarpeita ja ehdottaa rohkeasti, mitä ja milloin kannattaa tehdä – ja tarttuu töihin tarpeen mukaan. Jokaisen asiakkaan kanssa Sinun Kotalainen sopii kartoituskeskustelun, jonka aikana sovitaan palvelun sisältö ja aloitus. 

Henkilökohtaista palvelua

Sinun Kotalainen palvelee sinua henkilökohtaisesti: hän on kuin itsenäinen yrittäjä Kodan sisällä halliten omaa kalenteriaan ja aikaansa. Et siis asioi asiakaspalvelumme kanssa, vaan asioit suoraan oman kotalaisesi kanssa. Hänen oma asiakaspalveluvastuu ja organisointikyky huomioidaan myös palkassa. Hän voi olla myös kevytyrittäjä, joka toimii Kodan alihankkijana. 

Sinun Kotalainen on osa Kotaa

Itsenäisen otteen tukena Sinun Kotalaisella on Siivouspalvelu Kodan toimintaympäristö arvoineen, kulttuureineen ja käytäntöineen. 

Hän tuottaa siivouspalvelut ammattitaitoisesti, ekologisesti ja kemikaalittomasti; yleispuhdistus ja desinfiointi toteutetaan tutusti ja turvallisesti aktiivivedellä ja käyttössä ovat ammattisiivoojan ergonomiset, tehokkaat ja turvalliset työvälineet. 

Mikäli Sinun Kotalainen sairastuu, on mahdollisuus saada tilalle Kodan toinen työntekijä suorittamaan kotisiivous Kodan palvelukuvauksen mukaan. 

Aikaa ja asiantuntijuutta

Sinun Kotalainen -palvelussa ostat kotalaisemme aikaa ja asiantuntijuutta. Sovitte yhdessä palvelun sisällön ja käytettävän ajan. Kaikki laskutus on tuntiveloitteista, joista myöhemmin saat verotuksesi yhteydessä kotitalousvähennyksen. 

Mikäli kotalaisemme tekee sinulle hankintoja, esimerkiksi säilytyslaatikoita tai kodintekstiilejä, laskutamme hankintoihin kuluvan ajan ja liitämme kuitit laskun liitteeksi. 

Sinun Kotalainen hinnasto
Haluaisitko sinä toimia Sinun Kotalaisena? 

Sinun Kotalaisena:

  • Saat itsenäisen työn ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin aikatauluihisi
  • Rakennat oman asiakaskunnan ja pidät heistä huolta
  • Saat Kodan kattavan siivoustyönperehdytyksen sekä tykätyn työyhteisön
  • Pääset jatkuvasti oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi ja taitojasi
  • Saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut TAI voit työskennellä kevytyrittäjänä

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!