Kattavat suursiivouspalvelut yrityksille Turussa

Perussiivous eli suursiivous kannattaa tehdä säännöllisesti tarpeen mukaan ylläpitosiivouksien tueksi. Siivouksen voi tehdä tilanteen ja tarpeen mukaan joko kerralla kokonaisuudessaan katosta lattiaan, tai osissa jaksoittain.

Vuodenajat ja tilojen käyttöaste kannatta huomioida, kun suunnitellaan aikataulua lisäsiivouksille.

Tilojen perusteellisesta siivouksesta on monia hyötyjä:

  • Auttaa saavuttamaan halutun laatutason
  • Pitää pinnat kunnossa
  • Mahdollisesti siirtää remontoinnin tarvetta
  • Vaikuttaa sisäilman laatuun
  • Jatkossa tilat pysyvät helpommin puhtaina

Yrityksesi suursiivous voisi sisältää esimerkiksi:

Toteutamme perusteellisemmat siivoukset yrityksissä joustavasti sopimuksen mukaan, aikataulu voidaan sopia niin ettei siivous häiritse yrityksen työntekijöiden arkea.

Säännöllisissä ylläpitosiivouksissa ammattitaitoiset siivoojamme kartoittavat jatkuvasti tilojen kuntoa, ja ehdottavat yrityksiin tarpeellisia lisäsiivouksia.
Sovitut lisätyöt laskutamme toteutuneiden henkilötyötuntien mukaan, siivouspalvelusopimuksessa sovitulla tuntihinnalla. Työssä mahdollisesti tarvittavien erikoisvälineiden, kuten tekstiilipesurin ja henkilönostimen vuokra laskutetaan lisäksi erikseen. Myöskin jos työssä käytetään jotakin normaalista siivousaineista poikkeavia aineita, kuten lattiavahaa tai vahanpoistoaineita, laskutetaan ne lisäksi käytetyn mukaan.

Teemme suursiivouksia myös yksittäisinä tilauksina kaikenlaisiin yrityksiin, ja työn sisältö ja aikataulu sovitaan ja suunnitellaan yhdessä tarpeen ja tilanteen mukaan.

Yrityksissäkin tulee erilaisia tilanteita joissa tarvitaan ylimääräistä siivousta, joskus yllättäenkin ja nopealla aikataululla. Rakentaminen ja remontointi, muuttaminen ja erilaiset vahingot kuten vesi- tai palovahingot ovat jo itsessään stressaavia ja rankkojakin kokemuksia, joissa me voimme auttaa.

Suuretkin siivousurakat teemme ripeästi ja tarvittaessa useamman työntekijän voimin. Voimme myös järjestää paikalle roskalavan ja siivoustyössä tarvittavia laitteita. Oli siivoustarpeesi millainen tahansa, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!