Töihin Meille

Sinustako kotalainen?

Arvomme, yhteistyö, ekologisuus ja työnilo ovat työmme lähtökohta. Meillä saa hymyillä ja vaikka työ on välillä raskasta, pidämme silti aina yhtä ja tartumme tehtäviin hyvällä mielellä. Arvostamme huolellisuutta ja vastuun ottamista sekä oman osaamisen kehittämistä. Meille siivous ei ole vain puhtaanapitoa, vaan asiakkaan omaisuuden vaalimista niin, että se säilyttää arvonsa. Kotalaisena pääset osaksi yritystä, jossa siivouspalvelualaa lähestytään hieman erilaisella twistillä.

Asenne se on, joka ratkaisee monta asiaa. Ja meille tämä työ on tärkeää: emme ole ”vaan siivoojia” ja lähdemme siitä, että sinäkin ajattelet niin. Iso juttu meillä on asiakaspalvelu ja siksi on tärkeää, että olet asiakkaille positiivinen, sosiaalinen ja puhut sujuvaa suomea. Olet myös rohkea keskustelemaan asiakkaiden kanssa, jos he tarvitsevat jotain lisää tai haluavat kertoa palautetta. Työ on hyvin liikkuvaa, joten toivomme, että sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi suunnitteluun, opetamme ja ohjaamme. Meitä kiinnostaa, mitä mieltä olet ja mitä sinulle kuuluu – siksi meillä on ihan oma henkilöstöpäällikkö ja esimiehet tukemassa sinua yhdessä työkaveriesi kanssa. Kotalaisten kanssa saat jakaa onnistumiset ja kehittyä yhdessä. Pääset myös mukaan yhteisiin koulutuksiin ja virkistäytymään. Voit työskennellä meillä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan. Palkkauksessa noudatamme Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

 

12.8.2021: Etsimme siivoustyöntekijöitä päivävuoroon Turkuun

Päivävuorolaisena työskentelet pääsääntöisesti arkisin aikaisesta aamusta iltapäivään tai 8-16 välillä ja vastaat kotitalousasiakkaidemme kotisiivouksista ja yrityssiivouksista sekä omien kohteidesi asiakastyytyväisyydestä.

5.8.2021: Etsimme siivoustyöntekijöitä iltavuoroon Turkuun

Iltavuorolaisena työskentelet toimistoaikojen ulkopuolella arki-iltoina, mutta myös viikonlopputyöt ovat halutessasi mahdollisia. Iltavuorolaisena sinulla on omat asiakaskohteet, joiden siivouksesta ja viihtyvyydestä vastaat itsenäisesti.

Koetko, että voisit hyvinkin sopia kotalaiseksi, mutta juuri nyt ei ollut sopivaa tehtävää? Kiinnostaako harjoittelupaikka toimistotiimissä tai näetkö itsesi esimiestehtävissä? Täytä avoin hakemus ja kerro lisää itsestäsi! 

Huom! Huomioimme vain hakulomakkeiden kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja:

Henkilöstöpäällikkö
Henriikka Kylliäinen
henriikka.kylliainen@siivouspalvelukota.fi
p. 050 413 2556
www.siivouspalvelukota.fi

Käsittelemme antamasi tiedot luottamuksellisina. Luvallasi säilytämme hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme kuuden kuukauden ajan, ja otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä. Emme valitettavasti voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, joten käytäthän hakulomaketta.

5.8.2021: Etsimme siivoustyöntekijöitä iltavuoroon Turkuun

5.8.2021: Etsimme siivoustyöntekijöitä iltavuoroon Turkuun

5.8.2021: Etsimme siivoustyöntekijöitä iltavuoroon Turkuun

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!