Töihin meille - Sinustako Kotalainen?

Etsitkö työtä, jolla on merkitystä? Haluatko omalla työpanoksellasi edistää ekologisuutta, työniloa ja yhteistyötä? 

Siivouspalvelu Kota on työpaikka, jossa haluamme kuunnella toisiamme – Kotaa työpaikkana rakennamme yhdessä, siksi yksi arvoistammekin on työnilo.

Miksi Kotaan?

Joustavuus

Kota joustaa niin työssä kuin työajassa. Meillä voit valita itse työaikasi: voit olla kokoaikainen, osa-aikainen ja tehdä töitä päivä- tai iltavuorossa. Ymmärrämme myös, että elämässä sattuu ja tapahtuu – puhumalla siitä yhdessä selvitään.

Kota tyovuorot 2 1
Enemmän kuin työnantaja

Haluamme olla läsnä, auttaa sinua löytämään vahvuutesi, onnistumaan työssäsi ja kasvamaan. Panostamme perehdyttämiseen emmekä jätä sinua yksin työhön: joku vastaa aina kun soitat.

Kuva koneella ajaminen 2
Merkityksellisyys

Jokainen siivous on meille tärkeä, oli kohteena sitten yritys tai koti. Tehtävämme on tuoda iloa, puhtautta, järjestystä, vapautta. Meillä näet aina työsi jäljen, kuulet kiitokset ja autamme myös kehittymään. Jokainen meistä tekee myös joka päivä valintoja arvojemme ekologisuuden, työnilon ja yhteistyön saralla. 

KOTA ikonit 2020

Hae Kotalaiseksi!

Kiinnostuitko? 

Ota rohkeasti yhteyttä henkilöstöpäällikköömme Henriikkaan! Tartu luuriin, soita ja kysy lisää tai voit laittaa vapaamuotoista hakemusta s-postilla tai vaikka WhatsAppissa. Voit myös täyttää avoimen hakemuksemme alla olevasta linkistä. 

 

Henriikka Kylliäinen

henriikka@siivouspalvelukota.fi 
p. 050 413 2556

Henriikka

Olisitko sinä kiinnostunut kotien kokonaisvaltaisemmasta hoitamisesta?

Kota-apulainen on osa Kotaa mutta työskentelee itsenäisesti ja yrittäjähenkisesti. Kota-apulaisena pääset monipuolisiin tehtäviin, kehittämään itseäsi ja vaikuttamaan omiin aikatauluihisi. Saat kattavan perehdytyksen työhön, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut.

Kotalaisten elämää

calculator g77f74f0ac 1280 2
Kotalaisten kynästä

Taloushallinnon harjoittelussa Kodassa

Hei vaan kaikille! Olen Johanna ja opiskelen Liiketoiminnan perustutkintoa Turun Ammatti-Instituutissa. Pääsin tänne Siivouspalvelu Kotaan 12 viikon harjoittelujaksolle, joka alkoi toukokuussa ja kestää tuonne heinäkuun

Lue lisää
Miikanettikoko 3 e1630922661534
Kotalaisten kynästä

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää
Maaria
Kotalaisten kynästä

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää
Katjablogikuvat
Kotalaisten kynästä

Kohti uusia unelmia

Moikka!  Mä oon Katja. Olen aikaisemmin työskennellyt Kodassa siivoojana. Osa saattaa minut muistaakin. Olen siivonnut aina työkseni. Mulla oli suuria unelmia edetä siivojan urallani. Rakastan

Lue lisää
sosiologisiivoaa
Kotalaisten kynästä

Sosiologi siivoamassa

Aloitin Kodalla kolmantena opiskeluvuonna. Kaiken kaikkiaan työskentelin Kodalla melkein neljä vuotta. Nämä vuodet opettivat paljon. Ennen kaikkea ymmärrys ja arvostus siivoojan työtä kohtaan nousivat pilviin.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!