Oli toimistosi suuri tai pieni, tarjoamme toimistosiivouspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla Turussa ja lähikunnissa! Ulkoista sinäkin työtilojesi siivous meille, yrityksellesi vapautuu aikaa keskittyä olennaiseen: sinun oman liiketoimintasi kehittämiseen ja rakentamiseen. 

Miksi valita siivouspalvelu Kota yhteistyökumppaniksi toimistosi siivoukseen?

  • Luotettavuus. Luotamme henkilöstöömme ja varjelemme asiakkaidemme yksityisyyttä salassapitosopimuksin. Lähtökohtaisesti jokaisella asiakkaallamme on myös omat vakituiset siivoojat ja niiden varahenkilöt. Haluttaessa toimitamme tarkat raportit toimistosi siivousajoista ja paikalla olleista siivoojista.
  • Joustavuus. Reagoimme nopeasti muutoksiin, ja mahdollisuuksien mukaan tulemme jopa samana päivänä esimerkiksi ennen asiakasvieraiden saapumista siivoamaan yrityksesi tilat edustaviksi. 
  • Tarpeen mukainen siivous. Meillä voit valita myös joustavan laskutuksen, jolloin siivoamme toimistosi tarpeen mukaan tuntilaskutuksella; täydellistä, jos toimistosi käyttöaste vaihtelee esimerkiksi etätöiden myötä. 
  • Kemikaaliton siivous. Siivoamme toimistosi kemikaalittomasti aktiivivedellä, joka tutkitusti tehoaa mm. korona- ja noroviruksiin. Kemikaaliton toimistosiivous tukee työntekijöidesi työhyvinvointia. 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!