Turvallinen ja tehokas aktiivivesi

Aktiivivettä käytetään jokapäiväisissä siivouksissa tavanomaisten puhdistusaineiden sijasta puhdistukseen ja desinfiointiin. Siivottujen kotien pinnat ovat turvallisia ja myrkyttömiä myös lapsille ja lemmikeille, myöskään siivoojien ei tarvitse hengittää ja käsitellä kemikaaleja. Käytämme aktiivivettä myös yritysasiakkaiden tiloihin, mikä on hyväksi tilojen käyttäjille.

Mitä aktiivivesi on ja miten sitä valmistetaan?

Aktiivivesi on puhdistettua vesijohtovettä, johon on lisätty reaktiivista happea. Siivouspalvelu Kodan toimistolle on asennettu Tersanon patentoitu laite, joka valmistaa aktiivivettä tavallisesta kraanavedestä kaksivaiheisella menetelmällä. Vettä valmistetaan päivittäin, jotta se on mahdollisimman tuoretta ja toimivaa siivouksissamme. Laitteellamme valmistetulla aktiivivedellä säilyy puhdistuskyky kuusi päivää, ja tuore aktiivivesi on myös desinfioivaa 24 tunnin ajan.

Lue lisää laitteesta: https://eu.tersano.com/

Voiko pelkällä vedellä tulla oikeasti puhdasta?

Aktiiviveden teho on tieteellisesti todistettu monessa puolueettomassa laboratoriossa. Sen puhdistusteho perustuu hapettumiseen: lian pintajännitys rikkoutuu hapen voimasta ja happi myös hajottaa lian pienemmiksi hiukkasiksi. Desinfioiva vaikutus perustuu nopeaan hapetuskykyyn. Se ei jätä mitään jäämiä tai pyyhkimisjälkiä, joten puhdistetut pinnat tulevat puhtaiksi ja kirkkaiksi.

Miten ja mihin aktiivivettä voi käyttää?

Aktiivivettä käytetään sellaisenaan lisäämättä mitään. Se soveltuu lähes kaikille eri materiaaleille ja pinnoille, eikä vahingoita materiaaleja.

Miksi siivouspalvelu Kota käyttää aktiivivettä puhdistusaineiden sijaan?

  • Ekologinen, ei kuormita luontoa.
  • Täysin kemikaaliton, turvallinen ihmisille ja eläimille.
  • Ei jätä pinnoille mitään jäämiä tai pyyhkimisjälkiä.
  • Sopii myös desinfiointiin, tehoaa myös koronaviruksiin.
  • Tutkitusti tehokas kaikkien pintojen puhdistukseen.
  • Poistaa hajuja ja raikastaa ilmaa.
  • Siivoojat eivät tarvitse enää useita erilaisia aineita työssään.
  • Tuoretuote, ei varastointia, kuljetusta tai pakkausjätettä.

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!