Lehdistötiedote: Toimitusjohtajallemme Annalle tunnustus vastuullisesta johtamisesta

Turun Nuorkauppakamari on perjantaina 24.1.2020 myöntänyt Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtaja Anna Kotamäelle Vastuullinen johtaja -palkinnon vuodelta 2019. Palkinto on myönnetty kaksi kertaa aikaisemmin Oy Soinio & Co. toimitusjohtaja Osmo Soiniolle (2010) ja Hartela Länsi-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kolehmaiselle (2012).

 

Palkinnon kriteerit:

Vastuullinen johtaja –palkinto ja kunniakirja on myönnetty pitkäjänteisestä ja esimerkillisestä vastuullisena johtajana ja johdettavana toimimisesta, johtajana kehittymisestä, jäsenistön kannustamisesta ja tukemisesta johtamistaitojen kehittämiseen, tavoitteellisesta ja tuloksellisesta tekemisestä sekä toiminnallaan jäsenenä ja yksilönä vaikuttanut postitiivisesti ympäröivän yhteiskunnan kehittymiseen Turun sekä Turun Nuorkauppakamarin parhaaksi.

Myöntämisen perusteina ovat:

  • Turun Nuorkauppakamarin etu ja päämäärä ennen omia
  • Vastuullista johtamista pitkäjänteisesti
  • Johtajana ja johtamisessa kehittyminen
  • Tavoitteellinen ja kurinalainen tekeminen
  • Aktiivisia tekoja ja toimia Turun Nuorkauppakamarin parhaaksi

Palkinnonsaaja on toiminnassaan ja toiminnallaan noudattanut ajatusta – ”Mieti ensin mitä minä voin tehdä ja antaa Nuorkauppakamarille eikä sitä mitä nuorkauppakamari voi tehdä ja antaa minulle”.

 

Henkilökohtaisissa perusteluissa Anna Kotamäen valintaan todettiin näin:

”Tämä on hyvin vaativaa palkinto. Palkinnon saaja on vastuullinen johtaja ei vaan Turun Nuorkauppakamarissa, mutta myös omassa työelämässään edistämässä kestävän kehityksen ja kiertotalouden periaatteita. Hän on avoin ja tilanteissa hän näkee koko kuvan. Hän pitää huolen niin kamarikollegoistaan kuin työntekijöistään. Hän tietää, että ihmiset ovat keskiössä ja yhdessä saavutetaan paljon enemmän.”Image from iOS 3

”Palkinto tuli täytenä yllätyksenä minulle ja olen erittäin otettu tästä huomionosoituksesta! Nuorkauppakamari on antanut minulle valtavasti työkaluja ja oppia yrittäjyyteeni ja lisäksi olen saanut ympärilleni hienoja ihmisiä, joiden kanssa kasvaa ja kehittyä yhdessä. Arvostan kamarimme näkökulmaa, joka kannustaa kokonaisvaltaiseen vastuulliseen johtajuuteen. Palkinto on samalla kiitos myös työyhteisölleni ja perheelleni, joiden kanssa haastamme toisiamme vastuullisiin valintoihin joka päivä.”, palkinnon vastaanottanut Anna Kotamäki kommentoi.

 

Tiedote on vapaasti julkaistavissa.

Lue myös

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!