Yrityssiivous

Yrityssiivous Turku ja lähikunnat

Yrityssiivous on alusta asti ollut kiinteä osa Kodan palveluita.
Toiminta-alueemme on Turku, Raisio, Naantali, Lieto, Kaarina ja Paimio.
Teemme siivouksia erilaisissa yrityksissä, olipa yrityksesi metallityöpaja, toimisto, leipomo, kauppa tai vaikkapa päiväkoti – me hoidamme siivouksen ammattitaidolla niin työntekijät kuin asiakkaat huomioiden.  

Meiltä saat joustavasti yrityksesi tarpeen mukaan kaikenlaiset siivouspalvelut: 

 

Porrassiivous

Siivouspalvelu Kota tekee siivouksia kymmenien asunto-osakeyhtiöiden rappukäytäviin ja muihin tiloihin Turussa ja sen lähikunnissa.
Vahvuutemme porrassiivouksissakin on nopea reagointi asukkaiden ja isännöitsijöiden tarpeisiin ja palautteisiin. Huolehdimme ajantasaisesta viestinnästä asukkaille: suursiivoukset, vahaukset ja ikkunoidenpesut eivät tule yllätyksinä, vaan tiedotamme selkeillä tiedotteilla suoraan asukkaille ja yleisten tilojen ilmoitustaululla, ennen työn aloittamista ja sen aikana.

Nettisivuillekuvia 66
Nettisivuillekuvia 15

Laitoshuolto

Palvelutalot, hoitokodit, lääkäriasemat ja muut korkean hygienian kohteet onnistuvat meiltä siinä missä päiväkodit, eläinlääkäriasematkin. Työntekijöissämme on useita laitoshuollon ammattilaisia, joilta onnistuvat myös vaativammatkin kohteet. 

Huomiomme aina myös toimialakohtaiset vaatimukset kuten säännölliset mikrobimittaukset ja niiden raportoinnit. 

Tuotantotilojen ja varastojen siivous

Monipuolinen osaamisemme sekä erilaiset asiakkuudet ovat tuoneet meille kokemusta erilaisten tuotantotilojen, kuten painotalojen, leipomojen, metallialan sekä varastojen siivouksesta.
Olemme tottuneet käyttämään erilaisia siivousvälineitä ja -koneita, ja huolehdimme että siivottavissa kohteissa on tarpeenmukaiset siivousaineet ja -välineet.
Huolellisella ja riittävällä siivouksella olemme onnistuneet esimerkiksi laskemaan pölytasoa siten, että sillä on ollut tiloja käyttävien työntekijöiden työterveyteen merkittäviä muutoksia. 

Nettisivuillekuvia 40
Nettisivuillekuvia 18

Toimistosiivous

Toimistotilojen siisteys ja puhtaus ovat tärkeä osa työhyvinvointia ja työssä viihtymistä. Kemikaalittomalla ylläpitosiivouksellamme puhdistamme tilat tehokkaasti ja turvallisesti, eikä siivouksen jälkeen jää puhdistusainejäämiä tai tuoksuja herkimmillekään työntekijöille. 
Siistit ja huolitellut toimistotilat ovat myös käyntikortti asiakastapaamisille, ja aseptinen ja ammattitaitoinen siivous estää myös viruksien ja bakteerien leviämistä. 
Toimistosiivouksen sisältö räätälöidään jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan, ja siivouksen yhteyteen tarjoamme myös erilaisia lisäpalveluita kuten wc- ja käsipaperien toimitus tai viherkasvien mullanvaihto. 

Lue lisää toimistosiivouksesta täältä.

Desinfiointipinnoite poistaa tehostetun siivouksen tarpeen

Ekologinen, turvallinen ja tehokas desinfiointipinnoite on tutkitusti toimiva tapa estää viruksien ja bakteerien leviäminen. Valokatalyysireaktioon perustuva desinfiointipinnoite tuhoaa valon vaikituksesta mikrobit vedeksi ja hapeksi. Olemme tehneet desinfiointipinnoituksia erityisesti WC-tiloihin sekä kosketuspinnoille, mikä poistaa tehostetun siivouksen tarpeen. 

Lue lisää desinfiointipinnoitteesta täältä. 

Titan valokatalyysipinnoite Petteri

Ylläpitosiivouksen hinta, valitse yrityksellesi sopiva malli:

Joustava laskutus

Tarjousvaiheessa annamme karkean arvion kuukausihinnasta, mutta itse laskutus toteutetaan kuukausittain toteutuneiden tuntien mukaan. Joustavan laskutuksen edut: 

  • Reagoi liiketoimintasi muutoksiin: voit lisätä siivousta esimerkiksi sesongin aikana ja vastaavasti pienentää kun tilojen käyttöaste laskee
  • Saat laskun liitteenä tarkan raportin, josta näkee siivoojiemme kirjaukset minuuttien tarkkuudella
  • Mahdollistaa lisäpalveluiden nopean ja joustavan tilauksen
  • Sopii muutosalttiille alalle sekä hybridityöskentelyä suosiville toimistoille

Kiinteä kuukausihinta

Tarjousvaiheessa sovimme siivouksen sisällöstä, ja laskemme tarkan kiinteän kuukausihinnan siivouspalvelulle.
Kiinteän kuukausihinnan edut:

  • Siivouksen kuukausihinta on aina enustettavissa
  • Palvelusisältö on tarkka ja siivous toteutetaan aina samalla kuvauksella
  • Sovitut lisätyöt laskutetaan tuntihinnalla toteutuneen mukaan
  • Sopii alalle, jonka toiminta on tasaista eikä sisällä esim. kausivaihteluita
 
 

Yritysasiakkaitamme:

Siivouspalvelu Kota palvelee kaiken kokoisia yrityksiä toimisto- ja toimitilasiivouksissa. Jo yli 100 yritystä ja yhdistystä Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja Paimiossa ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen.

«Kodan palvelu on aina luotettavaa, nopeaa ja ystävällistä. He kehittävät toimintaansa jatkuvasti ja viestivät asiakkaille aktiivisesti ja hymy huulilla. Pyyntöihini Vastaan aina ”onnistuu!”, vaikka olisinkin ite myöhään liikkeellä toiveineni».

Lyyti OY, Petri Hollmen

«Kodan kanssa yhteistyömme on jatkunut jo pitkään, ja saamme heiltä joustavaa palvelua aina erilaisten tarpeidemme mukaan. Kuten nyt korona-aikanakin olemme voineet joustavasti lisätä tai vähentää siivouspalveluita tilanteemme mukaan».

Blue Finance Oy, Lauri Lehtonen

«Kodalla on ammattimainen henkilökunta ja pyyntöihin sekä toiveisiin on vastattu nopeasti ja asiallisesti. On kivaa tietää, että toimisto on siisti ja et siitä ei tarvitse huolehtia — Kodan kanssa homma pelaa erinomaisesti».

Identio Oy, Joonas Korgan

«Kota hoitaa siivoukset ammattitaidolla ja työn jälki on erinomaista. Asiakaspalvelu на ystävällistä ja joustavaa, viesteihin Vastaan aina nopeasti. Luotettavaa siivouspalvelua hyvällä asenteella!»

Kudos Dsign Oy, Pia Litokorpi

«Laatu, kotimaisuus ja rehellinen asiakaspalvelu ovat yrityksemme tärkeimpiä arvoja. Siksi valitsimme yhteistyökumppaniksi Siivouspalvelu Kodan, joka huolehtii ammattitaidolla myymälämme siisteydestä».

Charmia Group Oy, Emmi Mäkitalo

«Siivous saa hyvälle mielelle, etenkin silloin kun Kodan iloinen ja reipas henkilökunta käy meillä pitämässä paikat järjestyksessä. Huomasimme myös, että puhtaus ja järjestys antavat meille työmotivaatiota ja yllätys. Olemme alkaneet odottaa keskiviikkoaamuja».

Turun Huoltopalvelu, Jarmo Kylliäinen

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!