Yrityssiivoukset

Yrityssiivoukset Turussa ja lähiseuduilla

Yritykset ovat alusta asti olleet kiinteä osa Kodan palveluita. Olipa yrityksesi metallityöpaja, toimisto, leipomo, kauppa tai vaikkapa päiväkoti – me hoidamme siivouksen ammattitaidolla niin työntekijät kuin asiakkaat huomioiden.  

Palvelemme mm.:

  • Taloyhtiöitä porrassiivouksissa
  • Palvelutaloja ja hoitokoteja – hallitsemme laitoshuollon kohteet
  • Yrityksien ja yhteisöjen kaiken kokoisia toimistoja
  • Myymälöitä
  • Tuotantoteollisuuden tiloja
  • Leipomoita
  • Julkisia tiloja

 

Laadimme siivouksen aina asiakkaan tarpeiden ja tilojen käyttöasteen mukaan. Huomioimme toimialakohtaiset vaatimukset kuten esimerkiksi säännölliset mikrobimittaukset ja niiden raportoinnit. 

Koronaviruksen tuomien muutoksien myötä tilojen käyttöaste on muuttunut merkittävästi. Siksi meiltä on mahdollisuus tilata perinteisen kuukausiveloituksellisen palvelun sijasta myös tarpeenmukainen siivous: laskutamme toteutuneiden siivoustuntien mukaan ja toimitamme aina raportin tehdyistä työtunneista. Näin siivous on läpinäkyvää, kustannustehokasta ja ennen kaikkea tarpeen mukaista.

Yritysasiakkaitamme

Siivouspalvelu Kota palvelee kaiken kokoisia yrityksiä toimisto- ja toimitilasiivouksissa. Jo yli 100 yritystä ja yhdistystä Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja Paimiossa ovat valinneet meidät yhteistyökumppanikseen.

 

 

 

”Kodalla on ammattimainen henkilökunta ja pyyntöihin sekä toiveisiin on vastattu nopeasti ja asiallisesti. On kivaa tietää, että toimisto on siisti ja et siitä ei tarvitse huolehtia – Kodan kanssa homma pelaa erinomaisesti.”

Identio Oy, Joonas Korgan

”Kodan kanssa yhteistyömme on jatkunut jo pitkään, ja saamme heiltä joustavaa palvelua aina erilaisten tarpeidemme mukaan. Kuten nyt korona-aikanakin olemme voineet joustavasti lisätä tai vähentää siivouspalveluita tilanteemme mukaan.”

Blue Finance Oy, Lauri Lehtonen

”Kodan palvelu on aina luotettavaa, nopeaa ja ystävällistä. He kehittävät toimintaansa jatkuvasti ja viestivät asiakkaille aktiivisesti ja hymy huulilla. Pyyntöihini vastataan aina ”onnistuu!”, vaikka olisinkin itse myöhään liikkeellä toiveineni.”

Lyyti Oy, Petri Hollmén