Kierrätyskassipalvelu Kodan kanta-asiakkaille

Etsimme jatkuvasti keinoja ja uusia ideoita toimiaksemme entistäkin paremmin arvojemme mukaisesti.

Pilotoimme vuonna 2019 Lounais-Suomen Jätehuollon kanssa yhdessä Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ideoimaa Kierrätyskassi-hanketta, jossa tarjosimme meiltä säännöllistä kotisiivousta tilaaville kotitalousasiakkaillemme mahdollisuuden kierrättää kodin pienelektroniikkaa, tekstiilejä ja paristoja siivouksen yhteydessä.

Hanke sai paljon positiivista palautetta ja nyt lanseerasimme palvelun uudelleen kaikkien kotisiivouskanta-asiakkaidemme käyttöön.

Mitä tarkoittaa kierrätyskassi?

Kun olet Kodan kanta-asiakas, eli sinulla on säännöllinen kotisiivous, voit kierrättää siivoojien mukana paperisella Kierrätyskassilla pienelektroniikkaa, tekstiilejä sekä paristoja. Kierrätyskassi voidaan toimittaa siivouksen yhteydessä ja vastaavasti siivoojat nappaavat täyden kassin mukaansa. Kun kassi on palautunut toimistollemme, kassin hinta laskutetaan seuraavan siivouslaskun yhteydessä.

Mistä saa tyhjän kierrätyskassin kierrätettäviä tavaroita varten?

Kassin voi pyytää asiakaspalvelustamme soittamalla tai tekstiviestillä numerosta 044 502 9392, ja toimitamme sen sinulle seuraavan siivouksen yhteydessä. Voit myös laittaa sähköpostia info@siivouspalvelukota.fi tai hakea kassin suoraan toimistoltamme Puutarhakatu 19 A 6.
Voit myös pyytää sen suoraan siivoojilta, he pyrkivät pitämään niitä aina mukanaan.

Mitä kassiin voi laittaa?

  • Kaikki poistoon menevät pienet sähkölaitteet; puhelimet, laturit, hiustenkuivaimet, pienet paristokäyttöiset lelut ja muut pienet sähkölaitteet. Huom! Kierrätyskassi-keräys ei takaa tietoturvallista käsittelyä laitteille
  • Paristot navat teipattuina.
  • Poistotekstiilit eli lumput, mutta ei alusvaatteita eikä asusteita.
  • Myös ehjät ja hyväkuntoiset lakanat ja pyyhkeet, joille ei ole tarvetta! Toimitamme ne hyväntekeväisyyteen!

 

Mitä kassille tehdään kun se on täynnä?

Jätä kassi eteiseen/näkyvään paikkaan siivoojia varten mukaan otettavaksi. 
Jos haluat, voit myös itse tuoda kassin suoraan toimistollemme.
 

Mihin kierrätettävät tavarat lopulta päätyvät?

Lajittelemme kassin sisällön ja toimitamme ne Lounais-Suomen jätehuoltoon. Ehjät ja hyväkuntoiset liinavaatteet ja pyyhkeet toimitamme pesulan kautta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymälle toimitettaviksi vähävaraisille.

Onko palvelu maksullista?

Perimme  käsittelymaksun 10 € / kassi kattaaksemme lajittelusta ja kassien käsittelystä koituvia kuluja. Tämä laskutetaan sinulta siivouksen yhteydessä.

 

Kierratyskassi 2

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!