Aseptinen siivous

Kotisiivoojat tekevät tärkeää työtä, ja myös korona-aikanakin kannattaa siivota säännöllisesti: aseptisella siivouksella on merkittävä rooli viruksien ja bakteerien leviämisen ehkäisemisessä. 

Suhtaudumme vakavasti koronavirustilanteeseen ja seuraamme aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeistuksia siivoustyöhön liittyen. Aseptinen työskentely (eli työskentely- ja toimintatavat, joilla pyritään ehkäisemään bakteerien ja virusten leviämistä ja syntyä) on ollut kaikkien siivouksiemme lähtökohta aina. Koronapandemian rantauduttua Suomeen muokkasimme välittömästi toimintatapojamme vastaamaan THL:n ja WHO:n ohjeita ja päivitämme toimintapojamme jatkuvasti. 

Olemme lisäksi tehneet omia lisätoimenpiteitä korona-aikana, joilla ehkäisemme virusten ja bakteerien leviämistä ja samalla etsineet turvallisia ja ekologisia tapoja desinfioida ja puhdistaa, jotta niin teille asiakkaille kuin työntekijöillämme ei tulisi turhaa kemikaalikuormaa tai emme desinfioinnilla lisäisi todennäköisyyttä superbakteerien syntymiseen.

Viimeisimpänä toimenpiteenä olemme pinnoittaneet kaikkien siivoojiemme työvälineet Titan-valokatalyysipinnoitteella. Tämä antibakteerinen, ekologinen ja turvallinen pinnoite muuttaa valon voimasta bakteerit ja virukset vedeksi ja hapeksi ja näin ollen desinfioi jatkuvasti.

Toimenpiteemme korona-aikana:

  • Puhdistuksen lisäksi desinfioimme aktiivivedellä kaikki kosketuspinnat ja WC-tilat kaikkien siivouksiemme yhteydessä – myös kotisiivouksissamme.
  • WC-tiloja siivotessamme käytämme aina hengityssuojainta, kertakäyttöistä suojaessua sekä kertakäyttöisiä suojakäsineitä.
  • Tuuletamme aina kaikissa kohteissamme, mikäli se on mahdollista.
  • Suosittelemme hengityssuojaimien käyttöä työntekijöillemme, mikäli asiakaskohteessa on asiakas paikalla eikä turvavälien pitäminen ole mahdollista. Myös meidän työntekijöillämme voi kuitenkin olla terveydellisiä esteitä maskien pitämiseen, joten jos tämä on sinulle tärkeää ilmoita meille niin varmistamme asian etukäteen työntekijälle.
  • Pidämme turvavälit, ja halutessaan välttää kontakteja asiakkaat voivat olla muualla (esim. ulkoilemassa) tai toisessa huoneessa siivouksen ajan.
  • Puhdistamme työvälineemme aina siivouskohteiden välissä, lisäksi olemme nyt käsitelleet ne valokatalyysipinnoitteella. Kaiken siivouspyykin pesemme 70-90°C lämpötilassa. 
  • Kannustamme työntekijöitämme pitämään huolta terveydestään myös vapaa-ajallaan ja tuemme heidän jaksamistaan työssä. Tarjoamme heille vitamiinit sekä terveellisiä välipaloja työssä jaksamiseen esimiestyön ja henkilökohtaisen tuen ohella; myös meille korona ja sen muutokset ovat raskaita eikä perheen ja muun elämän yhteensovittaminen ole helppoa. Eikä meillä kukaan saa tulla töihin vähänkään sairaana.
  • Olemme käsitelleet myös omalla toimistollamme kosketuspinnat, pöydät, tuolit ja WC-tilat valokatalyysipinnoitteella. 
  • Toimistotiimimme tekee vuoroissa etätyötä.
  • Olemme pienentäneet äkillisten peruutusten peruutusmaksua, jolla katamme työntekijöiden palkkakustannuksia. Ilmoitathan peruutuksesta jos kodissa joku on sairaana, sillä haluamme vaalia työntekijöidemme ja kaikkien asiakkaidemme terveyttä. Lue lisää palveluehdoistamme: https://www.siivouspalvelukota.fi/kotitalousasiakkaiden-palveluehdot/

 

Jos sinulla on lisää kysyttävää meiltä, ota yhteys asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme! 

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!