Hammi’s Design – yksilöllistä taidetta kotiin ja yrityksiin

Komistus_julisteMeitä Siivouspalvelu Kodassa kiinnostaa siivouksen ja puhtauden lisäksi kotien ja yrityksien hyvinvointi – siksihän tätäkin blogia kirjoitamme.  Kauneus on katsojan silmässä, sanotaan, mutta joka tapauksessa uskomme kauniiden asioiden lisäävän hyvää mieltä.  Pyhäjärvisen Hanna-Maija Nikusen töistä löysimme yhteisen arvopohjan; Hanna-Maijan tavoite kun on töillään tarjota onnen hetkiä katsojilleen.

Kun ympäristökonsultti syttyy taiteelle

Toholammilla syntynyt Hanna-Maija Nikunen perusti oman toiminimen 2012 päätoimialanaan ympäristökonsultointi. Sydämessä kuitenkin sykki jo pala taiteelle ja jo samana syksynä Hanna-Maijan taiteellinen puoli sai oman aputoiminimen, Hammi’s Design. Nimenvalinta oli helppoa; siskonpojalle Hanna-Maijan nimi taipui ensisanoina Hammiksi, joten tutusta lempinimestä tuli luontevasti myös taiteilijanimi.

Yksilöllistä taidetta suurella sydämelläPikkuserkku_maalaus

Hammi’s Designin sisustuksellisten töiden tarkoitus on luoda kauneutta ja saada ihmiset tuntemaan. Tyyli vaihtelee tilanteen ja tilauksien mukaan geometrisesta romanttiseen. Asiakkaat ovat kiitelleet Hanna-Maijaa, kuinka työt saavat hyvälle mielelle ja monesti herättävät myös muistoja; Taloaiheiset maalaukset ovat usein kuljettaneet katsojansa lapsuuden koteihin.

Tilaa yksilölliset hääkutsut tai logo yrityksellesi!Boy_juliste

Hammi’s Designin verkkosivuilta löytyy Hanna-Maijan itse suunnittelemia postikortteja ja printtijulisteita, joita voi tilata sähköpostitse. Valikoima vaihtelee, joten sivuilla kannattaa vierailla aika ajoin! Erityisesti printtijulisteet ovat helppo sisustuselementti pienellä rahalla toteutettuna: valitse kehykset ja vaihtele julistetta vaikka vuodenajan tai fiiliksen mukaan!

Hanna-Maija tekee taidetta myös tilaustyönä niin kotiin kuin yrityksille. Yksityisasiakkaille suosittuja tilaustuotteita ovat olleet juhlien kutsu- ja kiitoskortit, olipa kysymyksessä häät, ristiäiset tai vaikkapa viisikymppiset. Myös kodin sisustuksen henkeen sopivia tauluja ja julisteita Hanna-Maija valmistaa asiakkaan toiveiden pohjalta. Pitsineitoperhonen_maalaus

Yrityksille Hammi’s Design on tuottanut logoja, liikemerkkejä, esitteitä, julisteita sekä yrityksen tiloihin toteutettuja sisustuselementtejä. Myös yrityslahjoja ja työntekijöiden lahjoja on Hanna-Maijalta tilattu.

Anna kauneuden tuottaa hyvää mieltä ja tartu taiteeseen!

Siivouspalvelu Kota tarjoaa 10% alennuksen kaikista Hammi’s Designin tuotteista – myös tilaustuotteista!
Kerro tilausviestissäsi alennuskoodi: ”Kota”.  

Alennus on voimassa 31.8.2014 saakka.

Hammi’s Desginin verkkosivut löytyvät osoitteesta http://hmnikunen.blogspot.fi
Tykkää ja vieraile myös Facebookissa: https://www.facebook.com/hammisdesign

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!