Yritys: Miten varmistat turvallisen paluun sisätiloihin?

Koronatilanne on onneksemme helpottanut ja meidän Varsinais-Suomen alueemme on palautettu perustasolle. Olemme vilpittömän onnellisia ravintola- ja tapahtuma-alan puolesta, joka pitkän odotuksen jälkeen pääsee jälleen avaamaan ovia ja tapahtumia rajoituksien poistuttua! 

Vaikka lomat kolkuttelevatkin, moni kääntää jo katsetta syksyyn ja töihin paluuseen. Palaatko sinä toimistolle, jatkatko etäilyä vai tuleeko työskentelysi olemaan hybridimuotoista? Niin tai näin, uskomme, että tilojen käyttö muuttuu jälleen – tällä kerralla posiitivisella tavalla: palaamme joka tapauksessa jossain määrin sisätiloihin työskentelyn ja tapahtumien merkeissä. 

Kun tilojen käyttö jälleen kasvaa, miten varmistat turvallisen työskentelyn ja oleskelun sisätiloissa niin, etteivät virukset ja bakteerit leviä? 

Oletko jo miettinyt, miten edistät työntekijöidesi turvallisuutta ja torjut biologisia riskejä, eli viruksien ja bakteerien leviämistä? Korona on opettanut meidät pesemään kätemme oikein – ja THL:n ohjeistukset löytyvätkin lähes jokaisesta WC-tilasta ja käsienpesupisteeltä. Mutta on myös muita tapoja ennaltaehkäistä viruksien ja bakteerien leviämistä – ja autamme mielellämme sinua etsimään teille sopivat ratkaisut! 

Tähän liittyen järjestämme nyt kesäkuussa sekä elokuussa puolen tunnin online-tapaamisia, joissa kuulet kuinka kemikaalittomilla, ekologisilla sekä kustannustehokkailla ratkaisuilla voidaan pienentää mm. sairauspoissaolojen määriä. Tervetuloa linjoille! 

Ilmoittaudu mukaan: 

Lue myös

Maailma ilman siivousta: Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi?

Maailma ilman siivousta

Miltä se näyttäisi ja mitä seurauksia olisi? Kuvittele hetkeksi maailma ilman siivousta. Kadut täyttyisivät roskista, toimistojen työpisteet pölyttyisivät ja kodit muuttuisivat kaaoksen keskukseksi. Tämä ei

Lue lisää »

Kodan vuosittainen juhla

Vaikka juhla pidettiin helmikuussa, sen merkitys ja lämpö olivat yhtä syvät kuin perinteisessä joulunajan juhlassa. Loppuvuosi on aina meille erittäin kiireistä aikaa, minkä vuoksi siirrämme

Lue lisää »

Kodan kuukausikoulutus

Siivouspalvelu Kodan kevään 2024 ensimmäisessä työntekijöiden koulutuksessa keskityimme puhdistustekniikoiden ja -laitteiden käyttöön. Tämä koulutus ei ainoastaan vahvistanut tiimimme ammattitaitoa, vaan myös syvensi ymmärrystämme siitä, miten

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!