Yritys: Miten varmistat turvallisen paluun sisätiloihin?

Koronatilanne on onneksemme helpottanut ja meidän Varsinais-Suomen alueemme on palautettu perustasolle. Olemme vilpittömän onnellisia ravintola- ja tapahtuma-alan puolesta, joka pitkän odotuksen jälkeen pääsee jälleen avaamaan ovia ja tapahtumia rajoituksien poistuttua! 

Vaikka lomat kolkuttelevatkin, moni kääntää jo katsetta syksyyn ja töihin paluuseen. Palaatko sinä toimistolle, jatkatko etäilyä vai tuleeko työskentelysi olemaan hybridimuotoista? Niin tai näin, uskomme, että tilojen käyttö muuttuu jälleen – tällä kerralla posiitivisella tavalla: palaamme joka tapauksessa jossain määrin sisätiloihin työskentelyn ja tapahtumien merkeissä. 

Kun tilojen käyttö jälleen kasvaa, miten varmistat turvallisen työskentelyn ja oleskelun sisätiloissa niin, etteivät virukset ja bakteerit leviä? 

Oletko jo miettinyt, miten edistät työntekijöidesi turvallisuutta ja torjut biologisia riskejä, eli viruksien ja bakteerien leviämistä? Korona on opettanut meidät pesemään kätemme oikein – ja THL:n ohjeistukset löytyvätkin lähes jokaisesta WC-tilasta ja käsienpesupisteeltä. Mutta on myös muita tapoja ennaltaehkäistä viruksien ja bakteerien leviämistä – ja autamme mielellämme sinua etsimään teille sopivat ratkaisut! 

Tähän liittyen järjestämme nyt kesäkuussa sekä elokuussa puolen tunnin online-tapaamisia, joissa kuulet kuinka kemikaalittomilla, ekologisilla sekä kustannustehokkailla ratkaisuilla voidaan pienentää mm. sairauspoissaolojen määriä. Tervetuloa linjoille! 

Ilmoittaudu mukaan: 

Lue myös

Miltä tuntuu palata?

Kirjoitin viimeksi Kodan blogiin reilu vuosi sitten, juuri ennen kuin jäin lomille ja hoitovapaalle nuorimmaisemme kanssa. Vuosi vierähti nopeasti, elämän pienten suurten asioiden parissa, myötäeläen

Lue lisää »

Minun tieni osaksi Kodan tarinaa

Terve! Nimeni on Maaria Kilpi ja toimin Siivouspalvelu Kodassa palveluesimiehenä iltatiimille ja vastaan iltojen yritysasiakkaista. Jännittävää ja hauskaa päästä osaksi Kodan blogia. Ajattelin kertoa oman

Lue lisää »

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!