Desinfiointisiivous

Desinfiointisiivous poistaa pöpöt kodistasi

Siivouspalvelu Kota on aina, myös ennen korona-aikaa korostanut kaikessa siivouksessa hyvää aseptiikkaa (siivoustoimenpiteitä ja -menetelmiä, joilla estetään virusten ja bakteerien leviäminen) sekä hyvää käsihygieniaa. Olemme perehtyneet THL:n ohjeisiin ja haluamme omalta osaltamme auttaa taistelussa koronaa vastaan. Haluamme estää koronaviruksen leviämistä tarjoamalla kotitalouksiin desinfioivaa siivousta. Desinfioinnin teemme turvallisesti ja kemikaalittomasti aktiivivedellä.

Desinfiointisiivouksessa käymme siivouksen jälkeen desinfioivalla aktiivivedellä vielä uudelleen läpi kosketuspinnat ja WC-tilat. Desinfioivaa siivousta voi ostaa kertaluontoisena siivouksena tai lisätä toistuviin siivouksiin aikaa desinfiointisiivoukselle. Teemme jo tällä hetkellä kaikissa vakituisissa siivouksissa tehostettua siivousta joka sisältää kosketuspintojen pyyhinnän desinfioivalla aktiivivdellä.
Koronalle altistuneisiin tiloihin tarjoamme erillistä Koronasiivousta.

Korona, kuten muutkin virukset viihtyvät erityisesti kosketuspinnoilla, paikoissa, joihin käsi käy usein. Koronavirus voi joidenkin tutkimuksien mukaan säilyä pinnoilla jopa päiviä. Siivouksella voidaan siis ehkäistä viruksen leviämistä tehokkaasti. Lika on viruksien ja bakteerien elinalusta. Kun pinnat puhdistetaan huolellisesti ja desinfioidaan puhdistamisen jälkeen, sen lisäksi, että tuhotaan virukset, poistetaan niiltä myös kasvualusta. Pelkkä pinnan desinfiointi ei riitä, vaan lika on ensin poistettava pinnoilta ja vasta sitten desinfioitava.

Desinfiointisiivouksen sisältö:

  • Normaali siivous, jonka jälkeen:
  • Kosketuspintojen desinfiointi: tuolit, pöydät, oven kahvan ympäristö ja oven karmit.
  • Wc tilojen pesu ja siellä myös kosketuspintojen desinfiointi: hana, vetonuppi, valokatkaisija.

Normaalin kotisiivouksen tehtäväkuvauksen löydät täältä: http://www.siivouspalvelukota.fi/kotisiivouksenkuvaus/

Meillä on erityspuhdistuksiin tarvittavat aineet ja välineet, ja henkilökuntamme on ohjeistettu THL:n ohjeiden mukaan. Hintamme sisältää tarvittavat siivousvälineet ja -aineet ja huolehdimme niiden asianmukaisesta puhtaudesta. Käytämme siivouksessa THL:n ohjeiden mukaisia suojavarusteita. Desinfioimme tilat ammattitaidolla, oikeassa järjestyksessä. 

Teemme kaikki siivoukset tuntiveloituksella – ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. 044 502 9392 tai sähköpostilla info@siivouspalvelukota.fi
Hintamme näet täältä: http://www.siivouspalvelukota.fi/hinnasto/

Huom! Haluamme toimia vastuullisesti niin työntekijöitämme kuin asiakkaitamme kohtaan, joten emme tee siivouksia koteihin joissa sairastetaan. Ilmoitathan myös siivoustyötä varatessasi, jos tiloissa on oleskellut koronaa sairastanut tai virukselle altistunut henkilö.

Mitä voit itse tehdä koronaviruksen torjumiseksi:

THL:n ohje käsienpesuun

TTL:n ohjeistus siivouksesta

Opastevideo kodin desinfiointiin

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko viimeisimmät uutiset suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme!